Ivošovo prase
V tomto receptu je patrná inspirace maďarskou kuchyní. Kostky vepřového masa jsou dušené se sklenicí sterilovaného leča a ajvaru, směsi pečených paprik a lilku. O pikantní chuť se postará kari a česnek.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ivošovo prase
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkM96
Moje poznámka
Ivošovo prase
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkM96
Nejnovější recepty
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 13 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 18 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 19 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 5 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 6 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Sbotka před 9 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 9 hodinami
Cuketový perník
Dodo86 před 9 hodinami
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 10 hodinami
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 11 hodinami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 12 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sádlo,
cibule,
kmín celý,
pasta česneková,
koření kari,
ajvar,
lečo,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
cukr krupice
Komentáře (1)