Obalovaný květák pečený v troubě
Tento zdravější způsob přípravy klasického smaženého květáku vám nabídne dokonale křupavý povrch bez zbytečného oleje. Díky pečení v troubě zůstane květák šťavnatý uvnitř a krásně křupavý na povrchu.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalovaný květák pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQk6
Moje poznámka
Obalovaný květák pečený v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQk6
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 3 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 3 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 3 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 3 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 3 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 6 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 7 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 7 hodinami
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (4)