Chřest s tuňákovou omáčkou
Zelený mladý chřest je osvěžující jarní zeleninou. Blanšírováním zachováme jeho chuť i barvu. K takto upraveným stonkům můžeme podávat lahodnou tuňákovou omáčku z jogurtu, smetany, kterou dochutí kapary, citronová šťáva a pažitka.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřest s tuňákovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6BW
Moje poznámka
Chřest s tuňákovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6BW
Nejnovější recepty
Kávové řezy s lískooříškovým krémem se šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Smetanová fazolková polévka s bramborami
Přidáno před 16 hodinami
Hruškový koláč
Přidáno před 22 hodinami
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno 20. 9. 2025 11:15:00
Smaženice
Přidáno 19. 9. 2025 20:29:00
Květákový řízek
Přidáno 19. 9. 2025 13:40:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí guláš na víně
Sahula před 20 minutami
Pečený guláš z hovězích líček
Sahula před 28 minutami
Krkovička po znojemsku
Sahula před 35 minutami
Roštěnky na švédský způsob
Sahula před 36 minutami
Roštěnky na způsob Esterházy
Sahula před 37 minutami
Králík na myslivecký způsob
Sahula před 42 minutami
Kuře na paprice se smetanou a těstovinami
kamilkamil před 1 hodinou
Restovaná zelenina
Vendeliin před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
renias před 2 hodinami
Zapečený sýrový květák
Kamilana před 2 hodinami
Suroviny:
chřest zelený,
sůl,
pepř mletý,
sýr halloumi,
tuňák,
jogurt bílý,
pažitka,
kapary,
smetana zakysaná,
šťáva citronová
Komentáře (1)