Chřest s tuňákovou omáčkou
Zelený mladý chřest je osvěžující jarní zeleninou. Blanšírováním zachováme jeho chuť i barvu. K takto upraveným stonkům můžeme podávat lahodnou tuňákovou omáčku z jogurtu, smetany, kterou dochutí kapary, citronová šťáva a pažitka.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřest s tuňákovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6BW
Moje poznámka
Chřest s tuňákovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER6BW
Nejnovější recepty
Diabetický koláč s tvarohem, jablky a ořechy
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová kotleta s pečenou dýní a restovanými houbami
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí hranolky
Přidáno před 3 hodinami
Červené zelí s jablky, brusinkami a hroznovým vínem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlé pohoštění co dům dal
Přidáno před 4 hodinami
Husičkový vývar
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guláš Samuraj z Budapešti
magdalenka před 18 minutami
Golubky od Máši
magdalenka před 25 minutami
Mrkvový koláč
Nata83 před 27 minutami
Obalovaný květák pečený s novými bramborami
wimra před 47 minutami
Pikantní bůček
magdalenka před 2 hodinami
Domácí houstičky bez kynutí
drapelovajana před 2 hodinami
Nudlové těsto I.
magdalenka před 2 hodinami
Domácí jednoduchý sulc
magdalenka před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
magdalenka před 3 hodinami
Králičí placičky
TomasLinha před 3 hodinami
Suroviny:
chřest zelený,
sůl,
pepř mletý,
sýr halloumi,
tuňák,
jogurt bílý,
pažitka,
kapary,
smetana zakysaná,
šťáva citronová
Komentáře (1)