Pikatní polévka z červené čočky
Polévka z červené čočky je díky rychlé přípravě velmi oblíbená. Zkuste do ní tentokrát přidat řapíkatý celer, mrkev a špetku kajenského pepře. Skvělé chuti docílíte i použitím domácího kuřecího vývaru.
Suroviny pro 6 porcí
1 hrnek = 250 ml
6porcí
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikatní polévka z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRvr
Moje poznámka
Pikatní polévka z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRvr
Nejnovější recepty
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 31 minutami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 3 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 5 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampiony s cuketou
Petulice před 22 minutami
Žampiónová polévka
SarkaMG před 39 minutami
Kysané zelí na slanině a jablku
Lolatus před 1 hodinou
Košíčky s želé
rujet před 1 hodinou
Borůvkový závin podle německé Omy
iva.dostalova@seznam.cz před 1 hodinou
Koláčky s tvarohem a meruňkami
KamiF před 2 hodinami
Řecká musaka
ceslo před 2 hodinami
Kvasnicová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Polévka z mletého masa - oblíbená ze školní jídelny
Leiinka před 2 hodinami
Sendvič caprese
Runser před 3 hodinami
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
česnek,
mrkev,
celer řapíkatý,
protlak rajčatový,
paprika čerstvá červená,
pepř cayenský,
sůl,
pepř mletý,
vývar kuřecí,
čočka červená
Komentáře (3)