Polévka z červené čočky a cibule

lukas Kuchař: lukas

Polévky 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

červená čočka
olivový olej
cibule
česnek
koření Tandori massala
řapíkatý celer
mrkev
rajčata v plechovce
sůl
pepř
vinný ocet
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci rozehřejeme olivový olej. Přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a řapíkatý celer, cibuli, česnek, přisypeme Tandori massala a opečeme.

  2. Přisypeme hrnek červené čočky, zalijeme dvěma hrnky vody, přidáme misku rajčat, osolíme opepříme a vaříme 25 min.

  3. Nakonec přidáme vinný ocet a můžeme zjemnit máslem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 177 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Polévka z červené čočky a cibule

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: řapíkatý celer polévka červená čočka červená čočka polévka z červené čočky řapíkatý celer polévka z červené čočky a mrkve s tandoori polévka z červené čočky řapíkatý celer,mrkev,cibule/recept

Zapomněl/a jsem heslo