Domácí Lučina s celozrnným pečivem a pažitkou
Krásně lehká a svěží Lučina je základem mnoha pomazánek. Skvělá chutná i jen tak namazaná na čerstvém pečivu, ozdobená pažitkou či bylinkami. Její příprava není nijak složitá, zvládnou ji i začátečníci.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí Lučina s celozrnným pečivem a pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29v8
Moje poznámka
Domácí Lučina s celozrnným pečivem a pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29v8
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 15 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 16 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 18 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Suroviny:
jogurt bílý,
smetana ke šlehání,
sůl,
pažitka,
ředkvičky,
pečivo celozrnné
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.