Jarní špenátová pomazánka
Pomazánky uvítáme nejen na svačinu a večeři, ale také třeba při chystání občerstvení pro návštěvu. Špenát nepochybně patří mezi jarní suroviny, zejména pak na Velikonoce. A tak tuto lahodnou pomazánku můžeme servírovat pro koledníky.
Postup přípravy
Krok 1: Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Špenát podusíme.
Krok 2: Do mísy vložíme sýry, nakrájené vejce, podušený špenát a nadrobno pokrájenou cibuli a rozmixujeme na hladkou pomazánku.
Krok 3: Necháme ji vychladit a poté mažeme na pečivo.
Zveřejněno 12. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní špenátová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk7xB
Moje poznámka
Jarní špenátová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk7xB
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 20 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 23 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 6 minutami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 3 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 12 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 13 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Suroviny:
vejce,
lučina,
špenát listový mražený,
sýr žervé,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
libeček
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.