Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jarní kopřivovo-špenátový krém

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 3. 2015 10:54

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 454 kJ / 348 kcal
Bílkoviny6,16 g
Tuky19,50 g
Vláknina9,24 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy34,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Palika Palika

25. 4. 2021 14:15

vybusna: Vyzkoušej, bude ti to chutnat. Navíc kopřivy jsou plné minerálů, vitamínů. Používám je do polévek, nádivek, čajů, ...

Palika Palika

25. 4. 2021 14:12

Paráda. Dělám obdobně, hlavně přes zimu ze sušených kopřiv, které namočím do mléka. Mika - palec nahoru :-) :yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 3. 2015 19:42

Paráda :-)

vybusna vybusna

21. 3. 2015 18:04

krasne naaranzovane...koprivy som v zivote nejedla, takze chut posudit neviem....ale na taniery to vyzera skvostne :yes:

MarcelaPa

21. 3. 2015 16:33

Tak toto je přesně polévka na Zelený čtvrtek.:yes: Posílám bodík.

mika59 mika59

21. 3. 2015 13:32

maris:diky:-K

maris maris

21. 3. 2015 13:07

Krásně Ti ta polévka rozkvetla;-):-):yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špenátovy krém jarní recepty cibulkový krém kopřivovošpenátová polévka recept na krém z mladého špenátu špenátový krém video

Suroviny: kopřivy, špenát čerstvý, brambory, mrkev, cibule, česnek, máslo, sůl, pepř, tymián, vývar zeleninový, smetana na vaření

TopRecepty.cz

Jarní kopřivovo-špenátový krém

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3pnn