Jarní kopřivovo-špenátový krém
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 454 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,16 g |
Tuky | 19,50 g |
Vláknina | 9,24 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 34,58 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2021 14:15
vybusna: Vyzkoušej, bude ti to chutnat. Navíc kopřivy jsou plné minerálů, vitamínů. Používám je do polévek, nádivek, čajů, ...
25. 4. 2021 14:12
Paráda. Dělám obdobně, hlavně přes zimu ze sušených kopřiv, které namočím do mléka. Mika - palec nahoru
21. 3. 2015 19:42
Paráda
21. 3. 2015 18:04
krasne naaranzovane...koprivy som v zivote nejedla, takze chut posudit neviem....ale na taniery to vyzera skvostne
21. 3. 2015 16:33
Tak toto je přesně polévka na Zelený čtvrtek. Posílám bodík.
21. 3. 2015 13:32
maris:diky
21. 3. 2015 13:07
Krásně Ti ta polévka rozkvetla+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 18 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 28 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 8 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 9 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? První jarní bylinky nám příjemně zpestří jídelníček
Jak připravit kopřivy k jídlu. Rady a tipy pro jejich využití
Mladé kopřivy zpestří jídelníček: Nahradí špenát a ochutí slané koláče či míchaná vajíčka, sbírat se musí na správných místech
Další recepty
Tématické fráze: špenátovy krém jarní recepty cibulkový krém kopřivovošpenátová polévka recept na krém z mladého špenátu špenátový krém video
Suroviny: kopřivy, špenát čerstvý, brambory, mrkev, cibule, česnek, máslo, sůl, pepř, tymián, vývar zeleninový, smetana na vaření
Jarní kopřivovo-špenátový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3pnn
7 názorů