Segedínský závitek
Segedínský guláš je oblíbeným jídlem všech generací. Co si ale místo šťavnatých masových kostek připravit masové závitky?Náplň ze zelí, směsi paprik, cibule a uzeného maso krásně ochutí. Omáčka se zelím dokonale zvláční každé sousto masa i knedlíku.
Postup přípravy
10 minut povaříme. Krok 6: Podáváme s domácím kynutým knedlíkem.
Zveřejněno 9. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk5Bv
Moje poznámka
Segedínský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk5Bv
Nejnovější recepty
Steaky z hovězí svíčkové podle Mirka Kaliny
Přidáno před 36 minutami
Kuře s divokým kořením
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 16 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 18 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
[email protected] před 40 minutami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
arabam před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
NikoSarah7 před 8 hodinami
Zapečená polévka z červené řepy
Kajkajak před 9 hodinami
Rošťáci z vepřového masa
NikoSarah7 před 9 hodinami
Měkké medové perníčky
Taraa121 před 10 hodinami
Meruňkový páj
Xsaxana před 11 hodinami
Hrnkové palačinky
milanow před 11 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Alena Cermakova před 12 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
zelí kysané,
cibule,
sádlo,
maso uzené,
paprika čerstvá červená,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká
Komentáře (1)