Treska po ďábelsku
Součástí vyváženého jídelníčku by mělo být také rybí maso, které je bohaté na spoustu zdraví prospěšných látek. Maso z tresky má jemnou chuť a okořenit jej lze téměř jakýmkoliv způsobem. Milovníci pikantnějších pokrmů ocení tento recept na tresku po ďábelsku, zabalenou v anglické slanině.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska po ďábelsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY53g
Moje poznámka
Treska po ďábelsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY53g
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 2 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 3 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 13 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 1 hodinou
Celozrnné housky
Manik před 2 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 3 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 3 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 4 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 4 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 14 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 15 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 15 hodinami
Suroviny:
treska,
slanina anglická,
víno červené,
mouka hladká,
omáčka worcesterová,
kečup ostrý,
citron,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená pálivá,
olej,
máslo,
petrželka
Komentáře (1)