Treska po ďábelsku
Součástí vyváženého jídelníčku by mělo být také rybí maso, které je bohaté na spoustu zdraví prospěšných látek. Maso z tresky má jemnou chuť a okořenit jej lze téměř jakýmkoliv způsobem. Milovníci pikantnějších pokrmů ocení tento recept na tresku po ďábelsku, zabalenou v anglické slanině.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska po ďábelsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY53g
Moje poznámka
Treska po ďábelsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY53g
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 13 minutami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 16 minutami
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 2 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 2 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 3 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 4 hodinami
Suroviny:
treska,
slanina anglická,
víno červené,
mouka hladká,
omáčka worcesterová,
kečup ostrý,
citron,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená pálivá,
olej,
máslo,
petrželka
Komentáře (1)