Bezinková šťáva
Černý bez, který je známý svými léčivými účinky, začíná v přírodě pomalu kvést. Své uplatnění nalezne i v kuchyni, ať už jako smažené květy bezu kosmatice, nebo jako lahodná bezinková šťáva, která v horkých dnech příjemně osvěží.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezinková šťáva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDRv
Moje poznámka
Bezinková šťáva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDRv
Nejnovější recepty
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
Přidáno před 8 hodinami
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 1 hodinou
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 1 hodinou
Masarykovo cukroví
slacja před 1 hodinou
Knedlík z domácí pekárny
magdalenka před 2 hodinami
Vosí hnízda
ZuzanaH228 před 2 hodinami
Polévka z petrželové natě
Kajkajak před 3 hodinami
Vánočka II
iveta.kroul před 3 hodinami
Čokoládová granola
Morskykonik před 4 hodinami
Cibulačka s vínem
magdalenka před 5 hodinami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
JanaValkounova před 5 hodinami
Suroviny:
voda,
květy černého bezu,
cukr krystal,
kyselina citronová,
citron
Komentáře (1)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0