Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 550 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,39 g |
Tuky | 8,72 g |
Vláknina | 24,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 310,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rX9B
Moje poznámka
Chléb z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rX9B
Nejnovější recepty
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s karamelovým krémem a malinami
Přidáno před 2 hodinami
Květákový mozeček na topinky
Přidáno před 3 hodinami
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 3 hodinami
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 4 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 24 minutami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 1 hodinou
Španělská polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 3 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 3 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 5 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 6 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 6 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečení chleba v remosce,
chleba v remosce,
chléb v remosce,
domácí chleba z remosky,
domácí chleba z remosky,
domácí chléb z remosky,
domácí chleba v remosce,
chleba pečený v remosce,
chleba pečený v remosce,
remosky,
domácí chléb pečený v remosce,
pečení domácího chleba v remosce,
stará remoska recepty,
chleb pečený v remosce,
domácí chléb v remosce,
remoska recepty,
domáci chleba do remosky,
recepty pro remosku,
remoska malá,
jak upect chleba v remosce
Suroviny:
voda,
cukr,
kmín celý,
sůl,
ocet,
mouka celozrnná žitná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
droždí,
Komentáře (52)
Podle "vlastní" vypilované receptury a postupu peču už druhým rokem (od 11. 2021
Kynu po kile v ošatkách www.morex.cz/kategorie/ovalne-osatky/?page=1&rowfilter=true&&search=&prop=50L0000101:40X0000101
Mám starožitné remosky, tak jsem toto zkusil...
Kilo vykynutého těsta jsem po prohnětení rozdělil napůl, a nechal znovu vykynout na papíru v rem. miskách.
Přiklopil rozpáleným tělesem a pekl jsem 40 minut
Produkt byl OK, skoro podle mých představ, střídy v bochníčcích moc nebylo
Příště zkusím péci déle
maris:díky
http://www.toprecepty.cz/recept/3528-korpus---babo...