Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Játra patří mezi velmi výživné části vnitřností. Jejich příprava je snadná. Kousky jater stačí orestovat s kořením, bílým vínem a poté nechat podusit, navíc ještě s kouskem uzeného bůčku. Takto připravené játra podáváme ideálně s rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDgx
Moje poznámka
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDgx
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 43 minutami
Sýrové placky
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 4 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 5 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Romadurová pomazánka
kulaslf před 9 minutami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 21 minutami
Indická čočka s batáty
micurka před 3 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 3 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 5 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 5 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 5 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 5 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 6 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 16 hodinami
Suroviny:
játra kachní,
omáčka worcesterová,
olej,
cibule,
pepř čtyř barev,
sůl,
víno bílé,
bůček uzený,
kmín mletý
Komentáře (2)