Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Játra patří mezi velmi výživné části vnitřností. Jejich příprava je snadná. Kousky jater stačí orestovat s kořením, bílým vínem a poté nechat podusit, navíc ještě s kouskem uzeného bůčku. Takto připravené játra podáváme ideálně s rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDgx
Moje poznámka
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDgx
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 1 hodinou
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 4 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 4 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 5 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 5 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 7 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 7 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 8 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 8 hodinami
Suroviny:
játra kachní,
omáčka worcesterová,
olej,
cibule,
pepř čtyř barev,
sůl,
víno bílé,
bůček uzený,
kmín mletý
Komentáře (2)