Kachní játra na bílém víně

Dominik22 Kuchař: Dominik22

Drůbeží maso 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

500 g kachních jater
2 dl bílého vína
1 cibule
tymián
smetana
majoránka
sůl
pepř
olej
máslo
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Játra očistíme a nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

  2. Do pánve nalijeme olej a restujeme cibulku, necháme zpěnit, přidáme játra a necháme minutku zatáhnout. Přihodíme 2 větvičky tymiánu a zalijeme vínem. Necháme odpařit alkohol.

  3. Přilijeme smetanu, přidáme majoránku, necháme chvíli provařit a nakonec zjemníme kouskem másla.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kachní játra na bílém víně

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo