Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z uzené makrely

Jemná pomazánka z uzené makrely je skvělým tipem na rychlou a chutnou večeři. Kombinace Lučiny, worcesterské omáčky a citronové šťávy dodá rybě svěžest i šmrnc, jarní cibulka vše krásně doladí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Z makrely odstraníme hlavu, ocas, páteř a maso rozebereme na malé části. Krok 2: Makrelu dáme do misky, přidáme Lučinu, špetku soli, pepř, citronovou šťávu, worcesterskou omáčku a rozmixujeme. Krok 3: Cibulku nakrájíme na tenké proužky a zlehka vmícháme do pomazánky.

TIP: Jak využít makrelu v kuchyni?

Zveřejněno 4. 8. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z uzené makrely

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpQp5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z uzené makrely

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpQp5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
makrela uzená, lučina, sůl, pepř mletý, šťáva citronová, omáčka worcesterová, cibulka jarní

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu