Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky s kapustou

Typicky podzimním obědem jsou karbanátky z mletého masa a růžičkové kapusty. Maso tak bude zase odlišně dochuceno a hlavně se nám podaří propašovat tuto ne zcela oblíbenou zeleninu do jídla. Karbanátky smažíme dozlatova v oleji.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Housku namočíme do mléka. Česnek utřeme se solí. Kapustu spaříme a necháme okapat. Krok 2: Pak ji dáme do mísy, přidáme maso, vymačkanou housku, česnek, pepř, majoránku, vejce, strouhanku a hladkou mouku, osolíme a dobře promícháme. Krok 3: Ze směsi děláme karbanátky, které zvolna smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Krok 4: Podáváme s brambory, ozdobené cibulí a petrželkou.

Zveřejněno 5. 9. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karbanátky s kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR5MR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karbanátky s kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR5MR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
houska, mléko, česnek, kapusta růžičková, maso mleté, sůl, pepř mletý, majoránka, vejce, strouhanka, mouka hladká, olej, cibule, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu