Jehněčí na medu
Šťavnaté jehněčí na medu je ideální volbou pro sváteční oběd či večeři. Díky pomalému pečení a kombinaci medu, hořčice a tymiánu získá maso jemnou chuť a krásně křupavou kůrčičku, která nadchne každého gurmána. Skvěle chutná s pečenými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6kyz
Moje poznámka
Jehněčí na medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6kyz
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 8 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 9 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 6 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 8 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 10 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 11 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 12 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 12 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 14 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 14 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 14 hodinami
Suroviny:
plec jehnečí,
ghee,
hořčice kremžská,
strouhanka,
tymián sušený,
med,
šťáva citronová,
sůl,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (1)