Srnčí guláš
Srnčí guláš patří k oblíbeným pokrmům ze zvěřiny, které k podzimu neodmyslitelně patří. Vůně cibule, česneku a koření se při pomalém dušení krásně propojí s chutí masa a vytvoří syté jídlo, které zahřeje i zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRBEJ
Moje poznámka
Srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRBEJ
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 9 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 14 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 3 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 8 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 10 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 10 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 11 hodinami
Suroviny:
sádlo,
slanina anglická,
cibule,
plec srnčí,
sůl,
koření na guláš,
koření na divočinu,
česnek,
protlak rajčatový,
chléb
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.