Dýňová polévka se smetanou
Mezi suroviny, které charakterizují podzimní dny, patří dýně. V chladných dnech příjemně zahřeje jemně nasládlá dýňová polévka s bramborem, ozdobená smetanou a snítkou petrželky. Je tak sytá, že vystačí jako celý hlavní chod.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová polévka se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8WER
Moje poznámka
Dýňová polévka se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8WER
Nejnovější recepty
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 13 minutami
Strouhané řezy
Přidáno před 2 hodinami
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 3 hodinami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Guláš z divočáka s hrnkovými knedlíky
Zabakcb před 6 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Jitinka před 12 minutami
Květákové karbanátky s anglickou slaninou a sýrem
Ivcatkoo před 1 hodinou
Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou
Glapet před 2 hodinami
Kuře na zelí
[email protected] před 2 hodinami
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 2 hodinami
Zdravé cottage lívance
janatka před 2 hodinami
Žitný chléb
janatka před 3 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 3 hodinami
Pomazánka z pohanky
janatka před 3 hodinami
Suroviny:
dýně hokkaido,
brambory,
cibule,
máslo,
smetana ke šlehání,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
cukr,
ocet,
petrželka
Komentáře (1)