Dýňová polévka se smetanou
Mezi suroviny, které charakterizují podzimní dny, patří dýně. V chladných dnech příjemně zahřeje jemně nasládlá dýňová polévka s bramborem, ozdobená smetanou a snítkou petrželky. Je tak sytá, že vystačí jako celý hlavní chod.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová polévka se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8WER
Moje poznámka
Dýňová polévka se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8WER
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 4 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 8 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 23 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 1 minutou
Candát po vsetínsku
Mirrika před 4 minutami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 8 minutami
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 27 minutami
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 36 minutami
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 1 hodinou
Šunkofleky
Kajkajak před 1 hodinou
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
Irenaha před 1 hodinou
Brokolicové placičky se sýrem
lenka64892 před 2 hodinami
Suroviny:
dýně hokkaido,
brambory,
cibule,
máslo,
smetana ke šlehání,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
cukr,
ocet,
petrželka
Komentáře (1)