Pečená krkovice s bůčkem a cibulí

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Vepřové maso 7 názorů

Suroviny

4 plátky krkovice
6 plátků libového bůčku
olivový olej
špetka uzené papriky
4 PL nálevu z naložených kapií
2 kousky naložené a nakrájené kapie
2 velké cibule
sůl, pepř
vývar nebo voda
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky krkovičky lehce naklepeme, opepříme a nařízneme okraje. Bůček pokrájíme na plátky.

  2. Maso osolíme a opepříme. V misce smícháme olivový olej, 4 stroužky prolisovaného česneku, několik lžic olejového nálevu z naložených kapií, pár proužků naložené nakrájené kapie a špetku uzené papriky. Do misky vložíme plátky krkovice i bůčku a necháme v této marinádě odležet přes noc.

  3. Odležené plátky krkovice a bůčku i s marinádou vložíme další den na plech, bohatě posypeme pokrájenou cibulí a pečeme v předehřáté troubě dozlatova. Podlijeme vývarem nebo vodou. Maso podáváme se špenátem a knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 913 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečená krkovice s bůčkem a cibulí

Tématické fráze: pečená krkovička s bůčkem pečená krkovice a bůček pečená krkovice pečená krkovice se špenátem co z naložených kapii pečená krkovička plátky pečené plecko s bůčkem plátky krkovičky pečené v troubě pečená krkovice s cibulí pečena krkovice platky peceny bucek a krkovice pečená krkovice nejlepší recepty pečená krkovice s bůčkem na česneku pečená krkovice na plátky pecene maso s buckem uzená krkovice s buckem krkovicka s bučkem pecena veprova krkovice s buckem pecene uzene s buckem pečené plátky z krkovice

Zapomněl/a jsem heslo