Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tilápie s tarhoňou

Tilápie má dokonale jemné bílé rybí maso, které nejde cítit rybinou. Je tak vhodná i na první batolecí ochutnávky ryb. Maso stačí pokapat citronovou šťávou a opéct zlehka na másle. Podávat k ní můžeme třeba drobnou těstovinu tarhoňu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka95 Lenka95

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 30 min

35 min (5 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Protože ryba je hotová hned, tak začneme s přílohou. Nejprve přivedeme k varu osolenou vodu. Jakmile začne vřít, přisypeme tarhoňu a vaříme ji tak dlouho, jak je uvedeno na obalu. Krok 2: Tilápii můžeme pokapat citronovou šťávou a opečeme ji na rozpáleném másle v pánvi. Krok 3: Podáváme s uvařenou tarhoňou.

TIP: Jak uvařit tarhoňu

Zveřejněno 15. 11. 2025

Poznámka autorky Lenka95

Vhodné pro batolata.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Tilápie s tarhoňou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RDpL

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Tilápie s tarhoňou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RDpL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
tilapie, těstoviny tarhoňa, máslo, sůl, citron

Přidat fotografie receptu