Tilápie s tarhoňou
Tilápie má dokonale jemné bílé rybí maso, které nejde cítit rybinou. Je tak vhodná i na první batolecí ochutnávky ryb. Maso stačí pokapat citronovou šťávou a opéct zlehka na másle. Podávat k ní můžeme třeba drobnou těstovinu tarhoňu.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tilápie s tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RDpL
Moje poznámka
Tilápie s tarhoňou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RDpL
Nejnovější recepty
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 50 minutami
Arašídové kytičky
Přidáno před 1 hodinou
Indické květákovo-brokolicové kari
Přidáno před 1 hodinou
Čtverečky s meruňkami
Přidáno před 1 hodinou
Linecké cukroví s nastrouhanými mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Tilápie s tarhoňou
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
vanilj před 6 minutami
Bábovka Ing. Petr
Wacor před 8 minutami
Retro kokosky mojí babičky
dandelion.z před 34 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Petronil78 před 38 minutami
Karlovarský knedlík
brozak.cd před 39 minutami
Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu
Suumaa před 1 hodinou
Kuřecí směs s klíčky fazolí mungo
bartonik před 1 hodinou
Nakládaný hermelín I
Sima1 před 1 hodinou
Polévka z kachních drůbků s drobením
Kajkajak před 2 hodinami
Jablkové hrnkové lívanečky
Brozany před 2 hodinami
Suroviny:
tilapie,
těstoviny tarhoňa,
máslo,
sůl,
citron
Komentáře (1)