Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 020 kJ / 1 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,28 g |
Tuky | 16,16 g |
Vláknina | 10,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 205,41 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny vložíme do pekárny.
Krok 2: Nejdřív do piva rozdrobíme chleba, můžeme nechat promíchat pekárnou na program Rychlý cca 5 minut. Přidáme zbytek surovin a nastavíme pekárnu na program Těsto.
Krok 3: Po skončení programu jsem těsto propracovala a nechala vykynout 30-40 minut ve formě na biskupský chlebíček a v té jsem chleba i upekla.
Krok 4: Pekla jsem 15 minut na 220°C a dalších 30 minut na 180-200°C v plynové troubě s kastrůlkem s vodou. Mašlovala jsem vejcem, je možné i slanou vodou.
Zveřejněno 26. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba z chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X5L
Moje poznámka
Chleba z chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X5L
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 13 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 36 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 41 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 18 hodinami
Tématické fráze:
chleba z chleba,
recepty z chleba,
peční chleba,
recepty na chleba v horkovzdušné troubě,
biskupský chleba,
domácí chléb pečený v troubě,
biskupský chléb,
chleba v horkovzdušné troubě,
pečení chleba v troubě zkušenosti,
chleba z pekarny,
biskupský chléb recept,
biskupský chlebíček z domácí pekárny,
horkovzdušná trouba na chleba,
chleba v plynové troubě,
chleba z domaci pekarny,
recept na chleba,
horkovdusne trubi na pečení chleba,
pečení chleba z chleba,
peční chleba v troubě,
hrkovydusna trouba chleba
Suroviny:
pivo světlé,
chléb,
mouka hladká,
cukr,
sůl,
kmín celý,
ocet,
olej olivový,
droždí
Komentáře (16)
akurát ho napěchuju do ošatky a šup s ním do trouby. nějak už se mi ten kvádřík v pečce pečený přejedl. jaj bochníček je bochníček a když vyjde kůrka..mmmňáám
dávám