Šouletová placka

Jenda1 Kuchař: Jenda1

Ostatní 9 názorů

Suroviny

Ke zbytku šouletu přidáme:
kuřecí vývar
vejce
sůl
bílý pepř mletý
zelená petrželka
uzený sýr
brambor
parmazán
sádlo
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zbytky šouletu zalijeme vývarem a cca 20 minut pod pokličkou dusíme. Bez pokličky cca 10 minut redukujeme a dáme vychladit.

  2. Do zredukované směsi na jemno nastrouháme brambor, přidáme vejce, hrubě nastrouhanou uzenou cihlu, nasekanou petrželku, dosolíme, opepříme, promícháme a smažíme na sádle z obou stran.

  3. Sypeme jemně nastrouhaným parmazánem.

Poznámka

Ujíždím na omeletách.

http://www.toprecepty.cz/recept/11233-soulet/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Šouletová placka

  • zizala zizala

    Ježkovy voči, to je pěknýýý :-O:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Jendo, vypadá to úžasně...:-p:yes: Jsi šikulda ;-), to by mě nenapadlo, já jsem zbytky trapně prskla do polévky...:-8

    Odpovědět

  • jitka55 jitka55

    Bezva nápad!

    Odpovědět

  • lemarti lemarti

    Jendo moc hezké:-p+6;-):yes::yes:

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Šouleto-bramborák zní zajímavě :yes: a vypadá úžasně :yes::yes: ;-)

    Odpovědět

  • sebena sebena

    Jedním slovem NÁDHERA:yes::yes::-K

    Odpovědět

  • janusa janusa

    souhlasím s yanull..na to musí mít člověk nadání...nádhera k vyzkoušení:-p:yes:+5

    Odpovědět

  • yanull yanull(moderátorka)

    Já už podezírám autora těchto receptů, že kdyby si půjčil někde na pískovišti od dětí formičku a udělal z písku bábovičku, tak by nám to tu naservíroval a nafotil tak, že budeme slintat.:-):-p On totiž má to nadání,že i ze zdánlivě jednoduchých surovin umí vytvořit dílko mistrovské a povznésti ho tím do vyšší kulinářské kategorie. :yes::-p:-K

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

    Zajímavý recept:yes:+2

    Odpovědět

Tématické fráze: šouletová polévka parmezan placka pomazánka z parmazánu placka cajovna

Zapomněl/a jsem heslo