Hlíva se Šmakounem, zeleninou a medvědím česnekem

maris Kuchařka: maris

Bezmasá jídla 9 názorů

Suroviny

400 g hlívy ústříčné
150 g Šmakouna - použila jsem Mexico
1 mladá cuketa
3 jarní cibulky
čerstvý tymián
hrst malých keříčkových rajčat ( nebo cherry )
listy medvědího česneku - množství podle chuti
olivový olej
mořská sůl
čerstvě mletý pepř
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V hlubší pánvi rozehřejeme olej, vložíme očištěnou hlívu - menší necháme v celku, větší nakrájíme, osolíme a chvíli opékáme.

  2. Cuketu a Šmakouna nakrájíme na hranolky, bílé části cibulek na větší kousky, rajčata rozpůlíme a vše přidáme k hlívě.

  3. Restujeme - zelenina musí zůstat " na skus ".

  4. Na závěr dochutíme pepřem a posypeme jemně nakrájeným medvědím česnekem, lístky tymiánu a cibulkovou natí.

  5. Ozdobíme bazalkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hlíva se Šmakounem, zeleninou a medvědím česnekem

Tématické fráze: šmakoun hlíva plněné žampiony hlíva se šmakounem hlíva šmakoun šmakoun hlíva recept šmakoun hliva recepty šmakoun hlíva ústřičná recepty co se da delat ze smakouna šmakoun recepty recepty šmakoun hliva cuketa se šmakounem recepty se smakounem hlíva s cuketou šmakoun nudle šmakoun recepty hliva recept šmakoun hlíva recept ze šmakouna hlíva hlíva s medvědím česnekem

Zapomněl/a jsem heslo