Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček vepřový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Řízek z bůčku

Řízek z bůčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky bůčku naklepeme osolíme a opepříme.Dáme do misky a dáme do lednice odležet já ho nechala dva dny.Potom klasicky obalíme v hladké mouce,rozšlehaném vejci a obalíme…

Tousty

Tousty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Zeleninová směs zavařená s mletým vepřovým bůčkem je ideální a rychlou večeří. Zpracujeme letní úrodu a v zimě nám už stačí jen rozdělat skleničku a směs použít na…

heli3

120 min

Vepřovka na polský způsob

Vepřovka na polský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Snadné vepřové maso ve vlastní šťávě se hodí připravovat zejména tehdy, když potřebujete zpracovat větší množství masa a odřezků například po zabijačce. Skvěle se hodí…

pavelk

30 min

Paštika z kančí kýty

Paštika z kančí kýty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Trochu nakrájeného sádla dáme malinko vyškvařit, přidáme talíř pokrájené cibule, podusíme, přidáme očištěná játra, opět podusíme a odstavíme. Všechno maso (mimo játra!!…

Chutná tlačenka

Chutná tlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Bůček, kabanos a uvařená vejce nakrájíme na kostky, přidáme koření a smícháme. Přidáme syrová vejce a směs dobře promícháme. Tuto směs naplníme do tlačenkových střev a…

Jurajda

150 min

Mé dobré klobásky

Mé dobré klobásky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Nejdříve z masa odstraníme blány a šlachy. 1-2 kg masa nameleme na jemno. Ostatní maso umeleme na mašince o průměru 8 -10 milimetrů. Přidáme ostatní suroviny a vše…

Jaromira18

300 min

Mé dobré klobásky

Mé dobré klobásky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Nejdříve z masa odstraníme blány a šlachy. 1-2 kg masa nameleme na jemno. Ostatní maso umeleme na mašince o průměru 8 -10 milimetrů. Přidáme ostatní suroviny a vše…

Jaromira18

300 min

Kančí karbanátky / sekaná

Kančí karbanátky / sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Kančí maso očistíme, odblaníme a pomeleme společně se středně prorostlým vepřovým bůčkem.Maso melu dvakrát, podle rady starého dobrého kamaráda, kterého se už pro vás,…

recepty73

90 min

Zbojnický bůček (nebo plec)

Zbojnický bůček (nebo plec)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Omytý a osušený bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opeříme, obalíme v mouce a opečeme z obou stran na rozehřátém tuku doměkka.Maso vyjmeme, ve zbylém tuku…

Rilletes

Rilletes

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rilletes původem francouzská delikatesa. Jedná se vynikající masovou pomazánku z vepřového masa, které se velmi dlouhou dobu konfituje v sádle, ať už vlastním nebo…

Veruncicka

300 min

Vepřové maso v lorně

Vepřové maso v lorně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Příprava masa v hliníkové lorně je originálním způsobem jak připravit pokrm na grilu. Maso z jednoho pekáče tak bude měkké, lehce zauzené a krásně vonět kouřem. Jako…

cathleen

70 min

Bůčková roláda

Bůčková roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Bůček umlet s česnekem, přidat ostatní přísady a nechat uležet v chladu do druhého dne. Pak směs rozetřít na mokrý igelit, potříř hořčicí, dát smažená vejce a salám, a…

Maso po římsku

Maso po římsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Hovězí maso nakrájíme na porce nebo kostky. Osolíme a opepříme. Nyní vepřový bůček nakrájíme nadrobno, přidáme nakrájenou cibuli a česnek a vše na sádle orestujeme. Vše…

Porchetta

Porchetta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso z obou stran potreme soli smichanou s olivovym olejem a polozime stranou kuzi dolu. Cesnek rozetreme, bylinky nasekame, namazeme smesi maso (vnitrek rolady) a…

aachje

300 min

Plněný vepřový bok

Plněný vepřový bok

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřový bůček bez kosti (nejlépe špičku) dobře očistíme a přesně uprostřed vytvoříme velmi opatrně kapsu. Ideální je tzv. vykosťovací tenký nůž, u kterého je malá řezná…

Colombo65

105 min

1 2 3 4 5 6 8

Naposledy jste si prohlédli