Masová směs s kysaným zelím
Recept ještě nebyl hodnocenMaso umeleme spolu s cibulí a česnekem, vmícháme vejce, rýži a koření, dobře promícháme.Na dno kastrolu dáme polovinu sklenice kysaného zelí (balení o váze cca 640g), na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso umeleme spolu s cibulí a česnekem, vmícháme vejce, rýži a koření, dobře promícháme.Na dno kastrolu dáme polovinu sklenice kysaného zelí (balení o váze cca 640g), na…
Bůček omyjeme, na kůžičce uděláme několik zářezů nožem, aby se v troubě nekroutil při pečení. Do zářezů vetřeme sůl a kmín. Na pekáč s grilovacím roštem dáme omyté…
Fazole nechte přes noc namočené ve studené vodě.Do jednoho hrnce nalijte vývar, přidejte fazole a špek a uvařte doměkka. Cibuli, celer, petržel a mrkev nahrubo…
Milovníci masa zbystřete. V pohodlí svého domova, dle podrobného receptu, můžete připravit skvělou bůčkovou konzervu s s uzenou chutí. Namazaná na čerstvém chlebu, v…
Bůček zbavíme kůže nakrájíme na plátky (lépe koupit vyšší, abychom měli větší plátky), naklepeme do široka a plníme směsí.Směs: uzenou plec nakrájíme na kostičky nebo…
Nejprve si umyjeme a osušíme bůček, poté ho nakrájíme na kostičky a potom do kastrolu. Necháme to chviličku, aby z masa vyteklo sádlo a přidáme cukr, až cukr zhnědne…
Oba bůčky s česnekem si umeleme, přidáme smetanu koření na mletá masa, sůl, kukuřičný škrob. Směs v míse řádně promícháme, přikryjeme alobalem a necháme přes noc v…
Tato omáčka je chutnou variací tradičního českého pokrmu. Spojení šťavnatého vepřového bůčku s čerstvou cuketou a sladkými rajčaty vytváří chuťovou kombinaci, která…
Připravte si domácí paštiku z vepřového boku a drůbežích jater. Trochu zdlouhavá příprava se vám zúročí přesně v okamžiku, kdy hotový výrobek ochutnáte na kousku…
1. Bůček zbavíme kůže a kostí. 2. Nakrájíme na větší kusy čí pláty a osolíme a opepříme. 3. Vložíme do pekáče a pečeme cca 50 min na 175 °C. /V době pečení si…
Vykostěný bůček nařízneme tak, abychom z něj vytvořili plát. Jemně naklepeme (přes folii), potřeme hořčicí, posolíme, opepříme. Poklademe plátky angl. slaniny a…
Maso a játra semeleme a poté je společně s 200 g ledu a v kuchyňském robotu vyšleháme.(Led se musí zcela rozdrtit ostrým nožem,nejlépe v robotu.) Směs ochutíme…
Maso osolime, opeprime a nalozime pres noc ve smesi vajec a solamylu. Pri priprave se snazime co nejvice smesi zanechat na mase a na oleji smazime dozlatova. Ja smazim…
Maso umeleme, osolíme, opepříme. Přilijeme mléko, přidáme strouhaný uzený sýr,promícháme a necháme přes noc proležet. Druhý den si připravíme vlhkou utěrku, nebo kus…
Maso pokrájíme na kostky, ochutíme solí, paprikou (cca 1-1,5 lžíce), kmínem (1-1,5 lžičky) a smícháme s pokrájenou cibulí a nasekaným česnekem. Zalijeme pivem, zaklopíme…
Postup: ŠPÍZY Vepřové maso nakrájíme na kostky cca 4x4 cm a vetřeme do něj sypké koření (vegetu, papriku, grilovací) a dáme do mikrotenového sáčku a uložíme do rána…
Den předem umeleme maso, kdo si koupí mleté, tak přikoupí kuřecí sekanou. Nebo lze také ovařit kuřecí křídla, obrat je a to maso tam přidáme, kdo chce, vykostí kuřecí…
Králičí hřbet podél páteře vykostíme, odblaníme a prošpikujeme proužky vychlazeného špeku.Do masa vmasírujeme sůl, pepř a utřený česnek. Poté vložíme do uzavíratelné…
Kýtu a bůček pomeleme na šajbě číslo 8. Vložíme do vhodné nádoby a přidáme koření a rychlosůl a velice dobře propracujeme, až ze zhotovené koule míchaného masa se lepí…
Bůček je tradiční chuťovkou jak u nás, tak třeba i v Asii. Propojte dohromady chutě a připravte skvělý bůček nejen k pivu. Maso se naloží s kořením přes noc do lednice a…
Připravte si do zásoby pikantní zavařeninu na ďábelské tousty, která dodá každému soustu výraznou a neodolatelnou chuť. Tato jedinečná směs kombinuje sladkost zralých…