

Pikatní ,,segedín,, z červeného zelí
Suroviny
- 500 g vepřového bůčku
- 500 g kysaného červeného zelí
- 2 menší cibule
- sůl
- kmín
- sladká paprika
- pálivá paprika
- chilli
Postup přípravy receptu
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme na kostičky nakrájený bůček a osmahneme.
Pak přidáme papriky a chilli, podlijemem vodou, přidáme kysané zelí i se šťávou a necháme dusit.
Když je maso a zelí měkké, dochutíme solí a zahustíme jíškou.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pikatní ,,segedín,, z červeného zelí
-
Lilith-Isa: kolik jen geniálních vynálezů vzniklo omylem. Třeba penicilín.
-
Ono to vzniklo tak že jsem koupila pytlík zelí ke kachně,ale byl doma bůček a manžel dostal chuť na segedín a tak si ho uvařil :) ale chtělo by to pytlíky zelí dva :)
-
Z červeného hned po fotbale jdu na to.
-
Já taky, mladej a nezkušenej, navzdory tomu co je na papírech. Jeden se halt učí celej život. A tak to má být.
-
Není to moc řídké? Já bych tam toho zelí dala víc
a také bych radši použila maso ne bůček.
Červené zelí je dobrý nápad.
-
Také někdy dělávám z červeného,ale místo bůčku je plecko a místo zásmažky záklechtka z vody a hl.mouky.Je to taková pěkná,barevná změna na talíři
+5
-
Cože?Z červeného by mě to nenapadlo...
Holt jsem este mladej a nezkusenej...