Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou

Hodnocení receptu je 4,6 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 2. 2014 19:30

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie19 034 kJ / 4 549 kcal
Bílkoviny260,37 g
Tuky374,79 g
Vláknina17,30 g
Cholesterol 812 mg
Sodík 935 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy27,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Někdy roládu ze začátku pečení přikryji alobalem nebo druhým pekáčkem a peču takto přiklopenou v předem vyhřáté troubě na 220 minut stupnů - cca 40 minut. Pak dál už můžeme klasicky péci přiklopení péci doměkka a dozlatova. Zkoušíme vidličkou nebo překrojením rolády na dvě poloviny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

František Veselý

15. 12. 2015 21:28

koukám, že stačí, co se peče pod jiným názvem minimálně 80 let a ejhle ono je to cool

Dana61

24. 2. 2014 15:41

krásná roláda - mňam :yes::-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 2. 2014 15:04

Ivuš,moc hezky jsi to připravila:-*Krása:-p:yes::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

18. 2. 2014 16:47

díky všem :-K

jarka skrobakova

17. 2. 2014 17:08

:yes::yes::-K je krásná, dala bych si hned :-K:-K:-K:-p

suslajda suslajda

16. 2. 2014 19:32

Maso v mase to nemá chybu:-p:yes::yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bůčková roláda z mletého masa vepřová roláda s mletým masem bůčková roláda plněná mletým masem bůčková roláda hovězí roláda plněná mletým masem recept bučková rolada bučková roláda recept fazole s mletým masem masová roláda s mletým masem jak peceme buckovou roladu jak nařiznout buček na roládu bůčková kapsa plněná mletým masem plněná bůčková roláda rolada s mletym masem roláda z bůčku plněná mletým masem jak péct bůčkovou roládu plněná bučková kapsa mletym masem recepty s cervenymi fazolkami roláda z mletého vepřového masa bůčková roláda-pečení

Suroviny: bůček vepřový, maso mleté mix, sůl, pepř, petrželka, strouhanka, hořčice dijonská, fazolky zelené, pršut, paprika čerstvá červená, kmín celý, cibule

TopRecepty.cz

Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YxPM