Vepřovka na polský způsob

Mleté maso Doba přípravy: 60 minut + chlazení 0 názorů

Mleté maso Doba přípravy: 60 minut + chlazení 0 názorů

Suroviny 7 porcí

1,5 vepřového bůčku a výřezu z kýty, krkovice...
30 g soli (pragandy)
4 g mletého pepře
2 PL granulovaného česneku
2 PL želatiny
hrstka majoránky
sklenice studené vody
asi 7 sklenic 350 g

Postup přípravy receptu

  1. Maso, zbavené kůže a kostí, pomlít na desce (šajbě) číslo 8, přidat veškeré ingredience, dobře promísit s vodou a v případě potřeby (po ochutnání) přidat potřebné.

  2. Dávat do 3/4 výšky sklenice, zavíčkovat a vařit 60 minut.

Poznámka od kuchařky

Kdo má rád méně slané, může soli ubrat.

Komentáře k receptu Vepřovka na polský způsob

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: veprovka z mleteho masa vepřový výřez recepty vepřovka z bůčku domaci veprovka z krkovice top recepty vepřovka vepřovka s mletého masa mletá veprovka