Vepřovka na polský způsob

Baconmann Kuchař: Baconmann

Doba přípravy: 60 minut + chlazení 7 porcí Mleté maso 0 názorů

Suroviny

1,5 vepřového bůčku a výřezu z kýty, krkovice...
30 g soli (pragandy)
4 g mletého pepře
2 PL granulovaného česneku
2 PL želatiny
hrstka majoránky
sklenice studené vody
asi 7 sklenic 350 g
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso, zbavené kůže a kostí, pomlít na desce (šajbě) číslo 8, přidat veškeré ingredience, dobře promísit s vodou a v případě potřeby (po ochutnání) přidat potřebné.

  2. Dávat do 3/4 výšky sklenice, zavíčkovat a vařit 60 minut.

Poznámka

Kdo má rád méně slané, může soli ubrat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Vepřovka na polský způsob

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo