Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 208 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,40 g |
Tuky | 37,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 3,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Trochu nakrájeného sádla dáme malinko vyškvařit, přidáme talíř pokrájené cibule, podusíme, přidáme očištěná játra, opět podusíme a odstavíme.
Krok 2: Všechno maso (mimo játra!!) dáme do velkého hrnce a vaříme v malém množství vody doměkka, s kořením dle vlastní chuti.
Krok 3: Pak necháme mírně zchladnout, rozmixujeme, přidáme asi 5 vajec a kelímek smetany pro zjemnění. Dochutíme.
Krok 4: Plníme do sklenic a zavařujeme asi hodinu na 100stupních...druhý den opakujeme. Tedy to zavařování. :-D
Zveřejněno 20. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YExW
Moje poznámka
Paštika z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YExW
Nejnovější recepty
Kokosovo-kakaové cukroví
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový salát pro sváteční chvíle
Přidáno před 20 hodinami
Hostomický likér
Přidáno před 23 hodinami
Pečený kuřecí gyros
Přidáno před 23 hodinami
Plněné perníčky
Přidáno 4. 12. 2024 12:00
Bulgur s rukolou a granátovým jablkem
Přidáno 4. 12. 2024 11:01
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Jirkas1 před 19 minutami
Čočka na česneku a cibulce
llub1 před 4 hodinami
Nepečené mandarinkové řezy
Jana1973 před 18 hodinami
Cizrna po indicku
martdol@seznam.cz před 18 hodinami
Kuře na kari
Hanina65 před 19 hodinami
Kulajdička, jak ji dělala maminka
misak2 před 23 hodinami
Kaldounová polévka
Hanina65 4. 12. 2024 15:00
Falešný "segedín" z cukety
MartinMartin 4. 12. 2024 14:31
Jelení guláš
MartinMartin 4. 12. 2024 14:31
Guláš z jeleního masa
Simonyta 4. 12. 2024 14:25
Tématické fráze:
paštika z kančích jater,
paštika ze zvěřiny,
kančí játra,
paštika z kančího masa,
kančí kýta recepty,
kančí játra recepty,
zavařování paštiky,
domácí paštika ze zvěřiny,
zavařování zvěřiny,
pastika z divocaka,
kančí jatrova paštika,
zavařujeme paštiku,
kančí játra recept,
kanči jatra paštika,
paštika ze zvěřiny recept,
kančí buček,
zavařování paštik,
pastika z kanciho,
sádlo z kance,
paštiky z kančích jater
Suroviny:
maso kančí,
bůček vepřový,
játra kuřecí,
cibule,
vejce,
smetana,
koření paštikové
Komentáře (10)