

Paštika z kančí kýty
Postup přípravy receptu
Trochu nakrájeného sádla dáme malinko vyškvařit, přidáme talíř pokrájené cibule, podusíme, přidáme očištěná játra, opět podusíme a odstavíme.
Všechno maso (mimo játra!!) dáme do velkého hrnce a vaříme v malém množství vody doměkka, s kořením dle vlastní chuti.
Pak necháme mírně zchladnout, rozmixujeme, přidáme asi 5 vajec a kelímek smetany pro zjemnění. Dochutíme.
Plníme do sklenic a zavařujeme asi hodinu na 100stupních...druhý den opakujeme. Tedy to zavařování. :-D
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Paštika z kančí kýty
-
casino: Co vrtáte, je to paštika!
Bůh ví co je namleto v paštice v obchodě s nápisem bůčková , nebo játrová!
-
SubikovaJana:
Mám rád paradoxya často říkám, že záleží na tom, jak se kdejaká ptákovina prezentuje
Není to dávno, co se řešilo kančí maso v pohostinství...
Na jídeláku bylo deklarováno KANČÍ, ale podáváno bylo VEPŘOVÉ
Že by hostinští lhali???
No, přijde na to, co je kanec...
...neb kanec je i nekastrovaný samec prasete, že -
Hm, kanci, veprove a kureci. To neni zverina, ale spis divocina, ha, ha.
-
V každé vesnici jsou myslivci,a u nich koupíte zvěřinu.My máme doma jen zvěřinu
nic lepšího není
-
Ahoj,v jakém poměru má být maso?..děkuji
-
Paprika: ještě, že se nikomu nic nestalo...
Zvěřina bývá jako tombola na mysliveckých bálech -
Vypadá to nádnerně. Já mám zvěřinu moc ráda.
-
Manžel trefil v létě kance autem.
Po dohodě s myslivcema nám kus nechali. Ale nevyplatí se to. Auto (naštěstí služební) bylo skoro na odpis.
-
Jani, taky nevím, jestli jde někde zvěřina koupit, nikdy jsem se po ní nedívala a myslivce doma nemám
A jinak chválím autorku Janu, líbí se mi ten fotopostup
-
Hmmm,ještě tak mít to kančí masíčko