Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny pro 8

8

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota5 385 kJ / 1 287 kcal
Bílkoviny17,98 g
Tuky85,30 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol70 mg
Sodík1 804 mg
Sůl4,40 g
Sacharidy102,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nedá to moc práce, pečete prakticky celé hlavní jídlo v jednom. Můžete podávat s pečivem, ale pokrm je dostatečně sytý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

pepi22

30. 9. 2013 14:12

priprava pokrmu podobna jako u peky,ale peceno v prenosne troube na elektrinu kulatého tvaru kde domaci pecou téměř vse vasmes venku. vozi si to z hercegoviny.zna někdo nazev toho vyrobku ?

Lucka

4. 8. 2013 12:36

dělávám a je to dobrota, zatím teda pouze v pekáčku ale hrnec Peka bych si přála;-)

boťo

28. 4. 2011 13:40

Peka je názov špeciálneho hrnca ktorý sa používa na prípravu jedla priamo na ohni. Je z masívnej liatiny a s vrchnákom váži 22 kg. peka ktorá má priemer 50Cm. Vrchnák je upravený tak aby popol ktorým sa cela peka zahŕňa nepadol na zem ale zostáva na vrchnáku. Toto je teda peka.

Bohunka

1. 7. 2009 06:49

Peka je název pokrmu, který se takto peče v Chorvatsku. Originálně tam patří skopové, vepřové a hovězí plus ta kořenová zelenina a čerstvé bylinky.:-*

allis

30. 6. 2009 16:16

Mám dotaz: co je to peka? Je to jen překlep nebo slangový výraz a já bába nad hrobem úplně off?;-(

Bohunka

30. 6. 2009 10:14

No tak to mě těší! My jsme se olizovali až za ušima ještě večer. :-D Bohunka

opuncie

30. 6. 2009 09:49

Moc jsme is všichni pochutnali a pekáček byl doporučen k opakovaní. Díky, Bohunko :-)

opuncie

29. 6. 2009 15:27

Dnes jsem to strčila do trouby, bude k večeři. Už teď navýsost chutně voní. :yes:

Jiřička

29. 6. 2009 13:45

:-pMoc děkuji za nový recept do jednoho pekáče. Mám takovéto recepty ráda. Žádné nádobí a klidně mohu u toho koukat do PC. Zdravím z okr. Kolín

Jana Pá

29. 6. 2009 10:52

Také musím chválit:-8, dá se měnit druhy masíčka a ještě k tomu v jednom pekáči, no jinak "balada do pusenky":-D:yes:

spagetka

29. 6. 2009 10:18

Takovéto recepty taky miluju, kombinaci podle sebe a všechno při jednom. :-p;-):yes:

Paprika

29. 6. 2009 09:14

Jídla z jednoho pekáče (hrnce) mám ráda. Nenadělá se nádobí a když je to ještě v troubě, tak se u toho nemusí stát. :yes: +;-)

Eliza

28. 6. 2009 23:22

Tento pěkný recept mi připomněl, že tu naléhavě chybí kategorie "směsi mas". Není to dlouho, co bych ji byla potřebovala a využila...viz Rudolfova jehla. Musela jsem recept zařadit do minutek, Bohunka to řešila "hovězím", které v receptu samotném ani nefiguruje...:-)

Jikotka

28. 6. 2009 22:57

Tohle ukládám,vyzkouším,ty druhy masa lákají :-p:yes:,dávám bodík

Bibinka

28. 6. 2009 21:52

Bohunko, dobré masíko a hned 3 druhy, česnek a tolik dobrých bylinek:-pto si ukládám a dojde k vyzkoušení zaručeně;-)Já už ti bodíka dám klidně dneska,nemůže to být "nedobrý".:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: peka chorvatska peka peka recept chorvatska peka recept recept peka peka jídlo peka chorvatsko peka recepty jídlo peka chorvatsko peka co je peka chorvatské jídlo peka peka chorvatské jídlo recept chorvatska peka jehněčí peka hrnec peka recept na peka recepty peka peka z chorvatska pokrm peka

Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, maso kuřecí, mrkev, petržel, celer, cibule, brambory, česnek, cibulka jarní, slanina anglická, olej olivový, bazalka čerstvá, saturejka, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, sůl, pepř, kmín celý

TopRecepty.cz

Peka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3lgp