Suroviny
Porce: dle odhadu každého, podle počtu strávníků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 084 kJ / 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,36 g |
Tuky | 1,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 57,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočka na divoko s karamelizovanou balsamico cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PJj
Moje poznámka
Čočka na divoko s karamelizovanou balsamico cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PJj
Nejnovější recepty
Boloňské ragú s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Dietní lečo s míchaným vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Plněný sýrový karbanátek
Přidáno před 17 hodinami
Vaječná omeleta s mrkví a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Salámové mističky
Přidáno před 18 hodinami
Květákové koule s vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Staročeská zelňačka s klobásou
Neregistrovaný před 3 minutami
Langoše z jogurtu
Neregistrovaný před 3 minutami
Antidietní žebra
Neregistrovaný před 6 minutami
Můj segedín s domácím knedlíkem
Neregistrovaný před 8 minutami
Fazole na kyselo
Neregistrovaný před 15 minutami
Znojemská omáčka
Fuxinnka před 19 minutami
Bábovka Margot
Neregistrovaný před 23 minutami
Smetanová zelenina s nočky
Neregistrovaný před 24 minutami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Neregistrovaný před 29 minutami
Karbanátky
Neregistrovaný před 30 minutami
Tématické fráze:
čočka recept,
cocka,
čočka s vejcem,
koření do čočky,
namočení čočky,
solí se čočka při vaření?,
jak udělat karamelizovanou cibuli,
cibule k čočce,
čočka suchá,
cibule balzamiko,
ak udělat karamelizovanou cibuli,
zkaramelizovany jablečný ocet,
objem suché čočky,
zbyla mi oloupana cibule co s ni,
čočka s na cibuli,
vejce na divoko,
co když zbyla cocka,
jak udelat karamelizovanou cibulku,
jak udělat zkaramelizovanou cibulku,
čočka s jalovcem a novým kořením
Suroviny:
čočka,
petržel,
celer,
mrkev,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
cibule,
čerstvé bylinky,
ocet,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
máslo,
olej,
balsamico,
cukr,
vejce,
ocet,
voda,
potravinářská fólie,
olej
Komentáře (10)