Hovězí nudličky na víně s bramborovo - celerovou kaší
Recept ještě nebyl hodnocenHovězí minutkové maso je třeba zpracovávat opravdu rychle aby neztratilo šťavnatost. Povede se vám dokonale, pokud budete následovat tento recept. Hotové maso bude…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hovězí minutkové maso je třeba zpracovávat opravdu rychle aby neztratilo šťavnatost. Povede se vám dokonale, pokud budete následovat tento recept. Hotové maso bude…
Hříbky nakrájíme na centimetrové plátky, cibuli na půlkolečka, brambory na kolečka, česnek na tenké plátky, cuketu na větší kostičky a špek na tenké nudličkyDo papiňáku…
Křupavý bůček, prosolený a opepřený je pečený spolu s barevnou zeleninou a kousky klobásy. Ideální pokrm na večeři nebo i na posezení s přáteli. Nezapomeňte hlavně na…
Nadúrodu rajčat dokážeme zpracovat na různé způsoby. Pokud rajčátka i sušíme, můžeme je pak naložit i do oleje. Spolu s bylinkami a česnek uvolní svoji chuť do oleje,…
Tato lahodná roláda zaujme na první pohled a potěší i zajímavou chutí. Náplň rolády z vepřové panenky tvoří restovaná játra. Plátky rolády podáváme s opečenou slaninou,…
Pokud chcete vyzkoušet něco netradičního, připravte si sírovec s mangoldem. Na podzim najdete plodnice této zdravé houby na kmenech listnatých stromů. V kombinaci s…
Kloboučky lahodných bedel můžeme zpracovat na mnoho způsobů. Využit je také můžeme jako takové mističky k naplnění. Do ne zcela rozvinutých kloboučků plníme masovou směs…
Připravit výborný hamburger není žádná věda. Housky stačí pomazat jednoduchým česnekovým dipem, přidat trochu mrkve a polníčku, křupavé vlašské ořechy a na to položit…
Připravit výborný hamburger není žádná věda. Housky stačí pomazat jednoduchým česnekovým dipem, přidat trochu mrkve a polníčku, křupavé vlašské ořechy a na to položit…
Rychlý pokrm z kuřecího masa a brokolice na asijský způsob potěší snadnou a rychlou přípravou a zajímavou chutí. Nudle s masem a brokolicí spojíme zálivkou a podáváme…
Rychlé a ideálně bezpracné masové směsi jsou oblíbeným způsobem, jak nasytit celou rodinu. Inspirujte se receptem plným asijských chutí. Mleté vepřové maso doplní směs…
Bílý chřest má příjemně nasládlou chuť. Nejvíce mu však sluší jednoduchá úprava. Postačí uvařit ve vodě a podávat se smetanovou omáčkou vonící po mandlích. Je to…
Chystáte se s dětmi na výlet? Pak vám tento recept zaručeně přijde vhod. Sendviče se zeleninou, grilovaným kuřecím masem a dobře ochucenou pažitkovou majonézou si…
Vývar: Ve velkém hrnci zahřejte olej, přidejte cibule a cca 5 minut opékejte na středním plameni. Poté přidejte ostatní zeleninu a sůl, zalijte vodou a přiveďte k varu.…
V pátek odpoledne vyjmul jsem husí díly z mrazáku, mírně posolil a nechal rozmrznout.V pozdních nočních hodinách pak naskládal na plech, vydatně prosolil, lehce opepřil…
Krůtu osolíme zevnitř i zvenčí. V misce smícháme cca 3 lžíce oleje, tymián, 1 lžíci hrubé mořské soli, šťávu a kůru z poloviny citronu a přiměřeně pepře, necháme chvíli…
Příprava: Vezmi kuthan neboli pekáč a vraž do něj ten bok, osol a okmínuj, jestli chceš, přidej také nakrájenou cibulku a česnek : to mimo plán, a všechno podlij…
Příprava: Vezmi kuthan neboli pekáč a vraž do něj ten bok, osol a okmínuj, jestli chceš, přidej také nakrájenou cibulku a česnek : to mimo plán, a všechno podlij…
Cizrnu namočíme do vody a necháme přes noc stát. Druhý den vylijeme vodu a cizrnu dobře propláchneme, abychom odstranili případný nepříjemný zápach. Cizrnu uvaříme…
Toto je jedno z poměrně složitých jídel jihovýchodní Ázie, náročné na suroviny i přípravu, ale naprosto jedinečné svou symfonií chutí a rafinovanou pikantností. Pochází…
Předehřejte troubu na 200°C a vyložte pečící plech papírem na pečení. Květák nastrouhejte na hrubém struhadle nebo mixujte, dokud strukturou nepřipomíná rýži. Ve větší…
Maso obereme a natrháme na kousky. Kůže nakrájíme na slabé proužky a spolu s cibulí je opečeme na oleji. Přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, orestujeme, zasypeme moukou…
Falešná svíčková: Do kastrolu vložíme tuk nebo máslo, na hrubším struhadle nastrouhanou zeleninu, pokrájenou cibuli a špek. Osolíme, přidáme koření a na mírném ohni…
Brambory si uvaříme ve slupce a oloupeme. Patizon oloupeme a vyřízneme semínka. Nakrájíme ho na plátky, osolíme a necháme vypotit.Na oleji orestujeme na proužky…