Bulharské vepřové nudličky se zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenTyto vepřové nudličky se zeleninou jsou lahodným pokrmem, inspirovaným balkánskou kuchyní. Kousky vepřového masa jsou marinovány a rychle osmaženy, což jim dodá…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tyto vepřové nudličky se zeleninou jsou lahodným pokrmem, inspirovaným balkánskou kuchyní. Kousky vepřového masa jsou marinovány a rychle osmaženy, což jim dodá…
Mäso nakrájame na menšie rezance, premiešame s olejom, garam masala, korením a soľou a necháme 2 hod postáť.Batáty nastrúhame natenko. Pridáme vajcia, prelisovaný cesnak…
Mäso nakrájame na menšie rezance, premiešame s olejom, garam masala, korením a soľou a necháme 2 hod postáť.Batáty nastrúhame natenko. Pridáme vajcia, prelisovaný cesnak…
Maso nakrájíme na hranolky a důkladně promísíme se zázvorem, paprikou, solí a prolisovaným česnekem. Necháme 20 minut odležet.Na oleji necháme zesklovatět cibuli se…
Cestoviny uvaríme al dente a scedíme.Na oleji orestujeme na polkolieska nakrájanú cibuľu, pridáme nadrobno nasekaný cesnak a necháme rozvoňať.Pridáme na malé kocôčky…
Nejdříve na sádle orestujeme cibulku. Jakmile začne růžovět, přidáme přichystané plátky masa a rychle je všechny opečeme z obou stran. Opečené maso vyjmeme na talíř a do…
Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, celer na plátky, brambory a maso na kostičky, česnek rozetřeme nebo nastrouháme.Do uzeného vývaru nasypeme brambory, mrkev, celer a…
Čočku přebereme a dobře propláchneme, brambory oloupeme a pokrájíme na kostky, mrkev na tenké hranolky, uzené na silné hranolky, cibuli na drobno, česnek prolisujeme a…
Silnější plátky masa po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily, osolíme je a opepříme čerstvě mletým pepřem. V rozpálené pánvi s troškou oleje je…
Králičí nožku omyjeme a osolíme. Do pekáčku dáme kousek sádla, položíme na něj nožku a podlijeme trochou vody. Přikryjeme víkem nebo alobalem a dáme do trouby na 180…
Klasické karbanátky z mletého masa známe všichni a těší se velké oblibě. Základní recept můžete obměnit přidáním kysaného zelí a vařených brambor, které se postarají o…
Zapečené brambory jsou lahodné a syté jídlo, které spojuje zemitou chuť žampionů, jemnou kapustu a křupavou slaninu. Tento pokrm je skvělou volbou pro milovníky…
Játra očistíme, zbavíme blan a nakrájíme na větší kousky, cibuli na drobno, sušená rajčata a kapie na proužky, česnek prolisujeme a petrželku si nasekáme.Těstoviny…
Rýži důkladně propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Troubu předehřejeme na cca 200 stupňů.V hrnci, který můžeme potom dát do trouby, rozpálíme olej a…
Těstoviny pro milovníky sýra s ušlechtilou plísní naleznete v tomto receptu. Kvalitní těstoviny a aromatický sýr se při přípravě krásně spojí a ochutí. Jednoduché a…
Předehřejte troubu na 200°C.Ohřejte velký hrnec osolené vody do varu a přidejte těstoviny. Vařte, dokud nejsou takzvaně al dente nebo vařte 10-13 minut.Mezitím v…
Křidélka dáme na plech s pečícím papírem (nesolíme) a vložíme na 20 minut do rozpálené trouby.Pečená křidélka usmažíme v oleji, necháme okapat na ubrousku a ještě horká…
Velké brambory uvaříme v osolené vodě ve slupce doměkka. Nerozvařit. Po uvaření scedíme, necháme zchladnout, rozpůlíme, opatrně vydlabeme do "lodiček", lodičky…
Velké brambory uvaříme v osolené vodě ve slupce doměkka. Nerozvařit. Po uvaření scedíme, necháme zchladnout, rozpůlíme, opatrně vydlabeme do "lodiček", lodičky…
Nastrouháme eidam.Přidáme tatarku a česnek dle chuti.Vše smícháme a necháme odležet.
Kuřecí prsa nařízneme tak, aby vznikla kapsa. Osolíme, opepříme a naplníme směsí, kterou připravíme rozmixováním všech surovin na náplň. Spíchneme párátky nebo jehlou,…
Kuřecí prsa nařízneme tak, aby vznikla kapsa. Osolíme, opepříme a naplníme směsí, kterou připravíme rozmixováním všech surovin na náplň. Spíchneme párátky nebo jehlou,…
Na oleji orestujeme na plátky narezaný cesnak, kým sa nerozvonia.Pridáme narezané paradajky, semien zbavené feferónky, osolíme, okoreníme, zalejeme vodou a varíme 10 min…
Vepřové maso pokrájíme na kostky nebo plátky, osolíme, opepříme a na roztopeném sádle ho osmažíme dozlatova.K osmaženému masu přisypeme pokrájenou cibuli, nasekaný…