Kuřecí křídla po indicku

RubyRom Kuchařka: RubyRom

Drůbeží maso 8 názorů

Suroviny

10 kuřecích křídel
Obalovací směs:
2 lžíce hnědého cukru
4 lžíce kurkumy
1 lžíce grilovacího koření
2 lžíce koření garam masala
tymián
sůl
kajenský pepř
Remuláda:
1 malá Majolka®
4 lžíce kysané smetany
1 lžíce krémžské hořčice
1 lžíce chilli omáčky
1 lžíce worcesteru
3 stroužky prolisovaného česneku
2 lžíce citronové šťávy
1 lžička cukru
1 lžička kari
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Křidélka dáme na plech s pečícím papírem (nesolíme) a vložíme na 20 minut do rozpálené trouby.

  2. Pečená křidélka usmažíme v oleji, necháme okapat na ubrousku a ještě horká obalujeme ve směsi.

  3. Suroviny na remuládu smícháme a podáváme ke křidélkům.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 69 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí křídla po indicku

Zapomněl/a jsem heslo