Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 755 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,96 g |
Tuky | 39,62 g |
Vláknina | 28,16 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 289 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 210,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nové brambory se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VD05
Moje poznámka
Nové brambory se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VD05
Nejnovější recepty
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 1 hodinou
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 29 minutami
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 31 minutami
Uzený guláš
brtna před 54 minutami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 1 hodinou
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 1 hodinou
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
sidonie před 3 hodinami
Chutné vafle
Eliška před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 13 hodinami
Tématické fráze:
brambory se spenatem,
jak se vaří špenát,
špenátové brambory,
jak vařit nové brambory,
nové brambory ve slupce,
jak dlouho se vaří brambory,
vaření nových brambor,
jak dlouho varit nove brambory,
postup vaření brambor,
aby se brambory nerozvařily,
nové brambory,
recept na špenátové brambory,
jak dlouho se vari nove brambory,
nové brambory vařit ve slupce,
nové brambory vařené ve slupce,
nove brambory vaření,
špenát brambory recept,
recept na brambory se špenátem,
jak dlouho vařit špenát,
vaření nových brambor ve sluoce
Suroviny:
brambory rané,
špenát listový,
česnek,
cibule,
máslo,
olej,
sůl,
pepř,
libeček
Komentáře (13)
Dokonce se voda scezená z nových brambor používá na polévky, protože obsahuje část vitaminu a mnohé minerály.
Autorkou uváděný postup na vaření brambor se doporučuje právě u brambor STARÝCH, nikoli nových.
Inak recept sa mi páči, ujkasám si ho.
A nechápu moc Váš příspěvek, žádnou kaši jsem nevařila, pouze jsem na Váš návrh se zalitím brambor horkou vodou reagovala tak, že si to dovedu představit u kaše, ne že to dělám.
Pokud bych vařila brambory na kaši, zaliji klidně horkou