Kuřecí prsa v omáčce na způsob bourbonské
Recept ještě nebyl hodnocenVýborně vychucená omáčka s chutí bourbonskeho pepře a dobrého koňaku udělá z kteréhokoliv dobře připraveného masa lahůdkový pokrm. Kuřecí prsní řízky budou navíc velmi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Výborně vychucená omáčka s chutí bourbonskeho pepře a dobrého koňaku udělá z kteréhokoliv dobře připraveného masa lahůdkový pokrm. Kuřecí prsní řízky budou navíc velmi…
Tenká tortilla, dostatek salátu, rajčata, červená cibule a výrazně okořeněné kuřecí maso, které připravíme na grilu, tvoří jednoduché, jídlo, které je plné chutí a pěkné…
Tento teplý salát je dostatečně vydatný, abychom ho mohli podávat jako hlavní chod. Vařená čočka, křupavá směs zeleniny a šťavnaté uzené kuřecí stehno spolu dobře ladí a…
Panzanella je skvělým způsobem, jak využít starší chléb a vytvořit lehký a přitom sytý salát. Osvěžující a barevný salát, který pochází z toskánské kuchyně a je ideální…
Malé rybičky v paprikovém těstíčku jsou po usmažení skvěle křupavé. Podáváme je pokapané citronovou šťávou se svěžím salátem z paprik, rajčat, okurky a oliv, který…
Z tortill během chvilky připravíme výborné jídlo, které je vhodné i na cesty. Můžeme je naplnit například směsí zeleniny a hovězího masa, které okořeníme výraznou…
Vajíčková pomazánka je jednou z nejčastěji připravovaných pomazánek napříč domácnostmi. Je sytá a plná dobrých surovin. Vajíčka, máslo a sýr dochutí drobně pokrájená…
Salát z pečené červené řepy můžete podávat jako lehký oběd či večeři či jako předkrm nebo doplněk k hlavnímu jídlu. Marináda je příjemně sladkokyselá a zálivka z…
Snadné a chutné koláčky nám dopřejí fúzi evropských kuchyní. Italskou pizzou inspirované koláčky dochutí náplň z balkánského sýru, zakysané smetany a bylinek. Nahoru pak…
Přípravu tohoto dobrého slaného koláče zvládne i začátečník. Jako základ použijeme koupené listové těsto, které potřeme rajčatovým protlakem, na něj naneseme šunku,…
Tento teplý a vydatný salát připravíme během chvíle. Dobře v něm vynikne intenzivní chuť choriza a křupavé papriky. Všechny chutě propojí balzamikový ocet. Salát…
Pokud máte kvalitní hovězí maso a zatoužíte po pravém steaku, nemusíte nutně navštívit restauraci. Podle tohoto receptu si můžete připravit steak tak, jak ho připravují…
Plněná kuřecí kapsa je oblíbeným pokrmem, jelikož nabízí možnost přizpůsobit náplň vlastní chuti a stavu lednice. Například plátky anglické slaniny a goudy jsou skvělou…
Zbylo vám pečené maso od oběda a nevíte co s ním? Připravit z něj můžete masovou haši, kterou perfektně doplní šťouchané brambory s cibulkou. Upotřebíte tak zbytky a…
Sumčí maso obsahuje minimum kostí. Směle z něj připravíte výborné rybí hranolky, podávané na hnízdě z restované zeleniny. Doplnit je můžete opečenými bramborami, plátkem…
Občas si rádi dopřejeme bohatě obložený hamburger, ale do fastfoodu se nám chodit nechce. V tom případě si ho můžeme připravit sami, z těch nejlepších surovin. Ať už v…
Recept je velmi jednoduchy a rychly. Nejdive si dam zvlast varit ryzi. Mezitim si v panvi wok orestuji na trose olivoveho oleje na platky cesnek, kdyz se rozvoni pridam…
Klobásu zatočíme do šneků a zafixujeme špejlí. Potřeme solamylem smíchaným se sojovou omáčkou a poklademe na plech s pečícím papírem do trouby rozehřáté na 170 stupňů…
Kysané zelí propláchneme ve studené vodě, scedíme a nakrajíme,aby nebylo moc dlouhé, mrkev nastrouháme, cibuli a šunku nakrajíme na menší kostičky. Vše zamícháme přidáme…
Brokolici jsem dala na 6 min.do mikrovlnky aby změkla.Na sádle usmažíme cibuli,přidáme nakrájené,okořeněné maso a dusíme asi půl hodiny.Přidáme brokolici,provaříme a…
Pažitku a cibuli nasekáme najemno. Tvarůžky a Romadůžek nakrájíme na malé kostky a dáme do mísy. Chilli papričku nakrájíme a přidáme spolu s cibulí, pažitkou a olejem do…
Do hlubšího plechu vyloženého pečícím papírem dáme na měsíčky nakrájené, omyté nové brambůrky, červenou cibulku, česnek - celé neloupané stroužky nebo rozpůlené palice…
Hlívu nakrájíme na proužky. Podusíme ji na oleji s celým česnekem, solí a kmínem cca 8-10 minut. Hlíva musí být měkká a všechna tekutina odpařena. Poté ji necháme…
Mrkve oloupeme, celer očistíme. Obojí omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kousky.Rajčátka necháme okapat, šťávu zachytíme a rajčátka si rozkrájíme také na menší kousky…