Kuřecí prsa se zapečenými kroupami
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 12 755 kJ / 3 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,30 g |
Tuky | 123,06 g |
Vláknina | 37,18 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 919 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 234,91 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Upravený recept ze starého časopisu „Tina“.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 7. 2023 20:24
27. 5. 2020 21:54
16. 10. 2012 12:13
28. 2. 2012 16:19
28. 2. 2012 15:41
27. 2. 2012 23:15
Jana Remková: Prsa jsem měla nakrájené na tlustější plátky a maso jsem nerozklepávala a suché nebylo.
žižala: Pokud bych dělala kroupy jako samostatné jídlo, asi bych je vařila v zeleninovém vývaru.
Děkuji všem za zájem
27. 2. 2012 22:40
27. 2. 2012 20:57
27. 2. 2012 18:32
Recept je velice fajn a hlavně ta nevšední zajímavá příloha se mi moc líbí+13
27. 2. 2012 18:24
27. 2. 2012 17:05
je to parádní.. kroupy jsou prima.. zapéct je, mě teda nenapadlo
moc hezké
27. 2. 2012 13:29
27. 2. 2012 13:27
27. 2. 2012 13:25
27. 2. 2012 13:12
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 9 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 21 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 21 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 22 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 10 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 10 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 10 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 10 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 11 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rozmarýn se v kuchyni uplatní hlavně při grilování a pečení tučnějšího masa. Ale využijeme jej i při nakládání sýrů
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: kroupy jako přiloha kroupy recepty recepty z krup kuřecí maso s kroupami kroupy recept kroupy s kuřecím masem kuřecí prso recept jidlo z krup kuřecí prsa netradičně kuřecí prsa recepty kroupy recept kroupy recepty s kroupami kuřecí prsa se zapecenymi bramborami kroupy s kuřetem kroupy jako příloha k masu kroupy s ku kroupy v albertu kureci maso s kroupy netradiční recepty z kuřecích prsou
Suroviny: kroupy ječné, sůl, olej, cibule červená, mrkev, pórek, celer, květ muškátový, pepř mletý, vejce, tuk, prsa kuřecí, olej, protlak rajčatový, cukr krupice, česnek, rozmarýn, bobkový list, víno červené, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká
Kuřecí prsa se zapečenými kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDXJ
27 názorů