Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie847 kJ / 203 kcal
Bílkoviny5,36 g
Tuky0,49 g
Vláknina6,69 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy40,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

www.lucasinka.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

geibri

12. 5. 2013 18:24

:yes:Teď jsem ho dovařila jako rychlou večeři. Přidala mražený hrášek pro barvu a manželovi posypala trochou křenu. K tomu opečený toust a boule za ušima to jistí:-p

Janina123

25. 7. 2012 13:08

Zkusila jsem pro mé nemasožravce :-)...bylo to velice dobré, ale příště přidám fazole, až když budou brambory téměř měkké, protože se mi "rozkouskovaly" a to byla škoda :-( Jinak doporučuji :yes:

Janina123

25. 7. 2012 13:08

Zkusila jsem pro mé nemasožravce :-)...bylo to velice dobré, ale příště přidám fazole, až když budou brambory téměř měkké, protože se mi "rozkouskovaly" a to byla škoda :-( Jinak doporučuji :yes:

pinkulinku

16. 6. 2012 17:01

zacala jsem varit a zjistila, ze misto fazoli mi tady stala plechovka cizrny, vubec to nevadilo, pridala jsem cesnek a k obedu zmizel cely hrnec!:-K:yes:

Anička

23. 7. 2011 12:10

Perfektní všem chutnalo :-)

liskynda

15. 5. 2011 16:25

Dnes jsem ho dělala k obědu mnam je výborný:-D:yes:

MissTwiggy

1. 3. 2011 14:13

na tatínkovo žádost jsem musela přidat dva špekáčky, prý aby se to dalo jíst!:-D neměla jsem fazole v chilli omáčce, tak jsem dala ty v obyčejném nálevu, ale naoplátku jsem nešetřila s chilli v prášku...nakonec jsem ještě přidala trošku provensálského koření a česnek, proto stačila pouze jedna kostka masoxu:-)...a musím říct, výsledek je výborný:-) rychlé, jednoduché a výživné jídlo, které zasytí a chutná všem:-))

Zuzka

5. 11. 2010 21:17

:yes::-)vyborny gulasek

mysulka

28. 8. 2010 10:44

Luci+1:yes:, už teď se těším, až to vyzkouším;-)

Eliza

28. 8. 2010 08:36

Pěkný recept a výborný nápad pro rychlé jídlo pro mého syna, který si tak trochu hraje na vegetariána ;-). Majoránky dávám také hodně, miluju její chuť. Aby se rozvinula, je potřeba ji dobře promnout...

JanaDorazinova

27. 8. 2010 21:58

ataata děkuji za info, takže je bílá cibule lepší třeba i pod guláš, jestli tomu rozumím. Rozhodně to vyzkouším.;-)

Pajaja

27. 8. 2010 21:51

Fazole zbožňuju. Jsem tu opravdu vděčná za jednoduché a úžasné recepty. :-O A tento mezi ně určitě patří. Ukládám a vyzkouším. +8

ataata

27. 8. 2010 20:21

Červená cibule je aromatičtější a používá se především do salátů a na chlebíčky. Je také vhodnější pro špízy.
Bílá cibule se lépe smaží, je vhodnější např. pod masa a pod..

Lucasinka

27. 8. 2010 20:03

Jani, vcera byl "letaci" den..k obedu fazolova polevka, k veceri tento gulasek a jak bylo veselo :-D ale kdyz ja mam ty fazole tak moc rada... :-8

JanaDorazinova

27. 8. 2010 19:56

Je velký rozdíl, jakou majoránku používáme. Když se nám podaří vypěstovat si svou, jako nám vloni, tak to je majoránka, která opravdu stojí za to a řezník u zabíječky byl nadšený. Té kupované je fakt třeba dát více, aby to vonělo. Spagi, bílou cibuli jsem ještě nepoužila, je něčím vyjímečná? Jinak, bramborový guláš s fazolema je dost dobrý nápad a určitě se člověk dobře nají. jen ty následky....:-)):-D:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborovy gulas s fazolemi fazolovy gulas s bramborem fazolový guláš bez masa fazolový guláš pro děti fazolový guláš fazolovo-bramborový guláš bramborovofazolovy gulas bramborovy guláš fazolový guláš z konzervy bezmasý fazolový guláš jednoduchy fazolovy gulas bramborový guláš s fazolema fazolovobramborovy guláš bramborový guláš bez masa guláš z velkých fazolí guláš bez masa bramborový guláš vegetarian bramborový gulášsfazolemi bramborový guláš z vepřové konzervy bramborový guláš s červenými fazolemi

Suroviny: brambory, fazole červené sterilované, cibule červená, voda, máslo, mouka hladká, paprika sušená sladká, chilli, majoránka sušená, vývar zeleninový

TopRecepty.cz

Bramborovo-fazolový guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z7V7