Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibule červená - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Srnčí medailonky

Srnčí medailonky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Srnčí maso patří mezi zástupce zvěřiny s velice lahodným masem. Přes noc v koření naložené medailonky zkřehnou a propojí chutě. Na pánvi je pak stačí jen doplnit…

lucina.pipina

50 min

Zeleninová tarhoňa

Zeleninová tarhoňa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tarhoňa je těstovina, která je typická pro slovenskou a maďarskou kuchyni. Její využití je opravdu pestré, připravit ji můžeme jak naslano, tak i nasladko. Vyzkoušejte k…

MishkaCZ

55 min

Domácí podravka

Domácí podravka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Domácí podravku ze sušené zeleniny bez konzervantů připravíte velmi snadno, podle tohoto receptu. Koření se hodí k ochucení zeleninových polévek a dalších zeleninových a…

terezicka1

15 min

Srnčí medailonky

Srnčí medailonky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Srnčí je kvalitní maso s mnoha benefity zvěřiny jako takové. Vhodnou úpravou a kořením z něj lze připravit gurmánovo potěšení. Pokud budete mít možnost, dejte srnčímu…

suslajda

35 min

Zeleninové čatní

Zeleninové čatní

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Indické studené omáčky se skvěle hodí k pečenému či grilovanému masu. Tato zeleninová omáčka z cukety a rajčat jistě zaujme výraznou vůní a kombinací sladkých a…

poslirecept

140 min

Jednoduchý zelný salát

Jednoduchý zelný salát

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejednodušší z jednoduchých je tento skvělý zelný salát. Nemusíte se trápit ani s vychucením nálevu, protože to za vás obstará nálev ze sterilovaných paprik. Ale…

mika59

20 min

Brněnští utopenci z Prýglu

Brněnští utopenci z Prýglu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Utopenci jsou notoricky známá hospodská dobrota, které dává hlavní chuť nálev. Každá hospoda má svůj tajný recept, který si pečlivě střeží. My pro vás máme utopence s…

Colombo65

35 min

Italský salát z červené řepy

Italský salát z červené řepy

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Červená řepa je sice na první pohled obyčejnou zeleninou, má však blahodárné účinky na naše zdraví. Za pomoci několika surovin z ní můžeme připravit zajímavě ochucený…

Marinovaná cibule

Marinovaná cibule

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oloupanou cibuli nakrájíme na půlměsíčky a feferonku na kolečka. Svaříme vodu s octem, cukrem, solí a semínkem a odstavíme.Připravíme čisté skleníčky a naplníme cibuli…

Křenová pikantní pomazánka Videorecept

Křenová pikantní pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

V jednoduchosti je krása a u pomazánek to platí dvojnásob. Čerstvý, najemno nastrouhaný křen a nakrájenou cibulku zjemníme krémovým sýrem a zakysanou smetanou, pak už…

Anna Kocikova

10 min

"Letní" buřty na pivu - z pánve

"Letní" buřty na pivu - z pánve

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibule pokrájíme na plátky nebo klínky a na malém množství oleje osmažíme v rozpálené pánvi dosklovata.Pak cibuli nahrneme ke straně a do pánve vložíme osmažit buřty z…

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oblíbený tatarský biftek připravíme z najemno naškrábané hovězí svíčkové, kterou dochutíme žloutkem, cibulí, hořčicí, kečupem a mletou paprikou. Tatarák podáváme na…

radekhk

30 min

Jednoduchý cuketový salát

Jednoduchý cuketový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rychlý a osvěžující salát z tenkých plátků napařené cukety. Cuketa v kombinaci s červenou cibulí, kápií, paprikou a čerstvou pažitkou tvoří dokonalý salát pro letní dny.…

mika59

20 min

Jelení ragú

Jelení ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Špek nakrájíme na malinkaté kostičky (lépe se vypeče). Mrkev očistíme a nakrájíme na tenčí půlměsíčky, petržel a celer očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Obě…

1 2 3 4 5 58

Naposledy jste si prohlédli