Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibule - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Krůtí burgery s brusinkami

Krůtí burgery s brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso smícháme v míse s najemno nasekanou cibulí, strouhankou, prošlehaným bílkem, brusinkami, solí, pepřem a nadrobno nakrájenou šalvějí.Vytvarujeme čtyři burgery, dáme…

Krtkova kapsa

Krtkova kapsa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nožem řízneme kapsu a dostatečně celé osolíme.Všechny ostatní ingredience nakrájíme na kostičky, promícháme s mletým bůčkem (může být…

Veselé rizoto ze slepice a zeleniny

Veselé rizoto ze slepice a zeleniny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slepici dáme vařit do tlakového hrnce na dobu cca 25-30 minut. Do tlakového hrnce přidáme i jednu cibuli se slupkou, sůl, špetku kurkumy, snítku natě z petržele,…

Veselé rizoto ze slepice a zeleniny

Veselé rizoto ze slepice a zeleniny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slepici dáme vařit do tlakového hrnce na dobu cca 25-30 minut. Do tlakového hrnce přidáme i jednu cibuli se slupkou, sůl, špetku kurkumy, snítku natě z petržele,…

Mr-ka-tu

Mr-ka-tu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Dáme vařit brambory bez slupky, připravíme nastrouhanou mrkev a plechovku s tuňákem. Olej potřebovat nebudeme, protože mrkev osmahneme na tom oleji z plechovky a dáme…

Olí

40 min

Dračí lečo

Dračí lečo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Papriky omyjeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na kolečka, houby a rajčata na dílky. Oloupanou klobásu nakrájíme na kolečka. Křepelčí vejce natvrdo uvaříme (2 minuty) a…

MamlajdaD

30 min

Štědrovečerní kapr Karla Gotta

Štědrovečerní kapr Karla Gotta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Sušené švestky povaříme a umeleme. Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté švestky, mleté ořechy, okořeníme, osolíme a dobře promícháme.Očištěného…

Dýňová nastavovaná kaše

Dýňová nastavovaná kaše

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Dýni očistíme, vydlabeme a pokrájíme na kostky nebo hrubě nastrouháme. Dýni nemusíme loupat.V kastrólu rozpustíme máslo, na kterém dýni, kterou jsme ochutili drceným…

1 826 827 828 829 830 895