

Kuře s bramb. knedlíkem a červeným zelím
Suroviny
- Kuře
- Sůl
- koření na kuře
- červená paprika
- máslo
- cibule
- Zelí:
- Červené zelí
- kmín
- bobkový list
Postup přípravy receptu
Kuře osolíme, okořeníme a dáme na pekáček. Podlijeme trochou vody, a přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky a plátky másla, dáme péct.
Červené zelí dáme do rendlíčku, posypeme kmínem a přidáme bobkový list. Podlijeme vodou a necháme dusit do měkka.
Poznámka od kuchařky
Jako přílohu jsem zvolila bramborový knedlík :-)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kuře s bramb. knedlíkem a červeným zelím
-
Estulinka:ok, ale jaké to zelí tedy je??
ty tajnůstkářko
-
Co se týče knedlíku, tak ten jsem udělala z prášku, nebylo víc času
a zelí tady popsané je
Napsala jsem to přesně tak jak jsem to na rychlo dělala
Ale jinak díky
-
srettka: souhlas
-
Trosku jsi se tim receptem mohla pomazlit. Cervene zeli je treba siroky pojem. . .cerstve? Sterilovane, nebo kysane? Zacatecnik v tomhle bude ztraceny a to je skoda. Klidne jsi mohla vypsat i praci s knedlikem. Urcite by to ocenili, kompletnich receptu na cely chod tu moc neni
p.s. Tesim se na dalsi recept