Fofr zelňačka
Recept ještě nebyl hodnocenMáte málo času, ale chuť na něco poctivého? Fofr zelňačka je ideální řešení! Kombinace kysaného zelí, brambor a jednoduchých ingrediencí vytvoří polévku, která zahřeje a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máte málo času, ale chuť na něco poctivého? Fofr zelňačka je ideální řešení! Kombinace kysaného zelí, brambor a jednoduchých ingrediencí vytvoří polévku, která zahřeje a…
Hrnec Szekely je sytý maďarský pokrm z vepřového masa, kysaného zelí a zakysané smetany, který svou chutí připomíná kombinaci guláše a segedínské omáčky. Jak už samotný…
Sytá, výživná a plná chuti. Tahle polévka hravě zastoupí celý oběd. Kombinuje kvalitní bílkoviny, zeleninu a zdravé sacharidy do jednoho talíře, který zasytí a zároveň…
Nadýchané halušky bez lepku, jemná brynza a voňavé kysané zelí tvoří dokonalou kombinaci slovenské klasiky, kterou si může vychutnat každý. Chuťově syté, přitom lehčí…
Šťavnaté plátky krkovice plněné kysaným zelím a voňavým špekem se v papiňáku promění v jemné maso s výraznou chutí. Díky tlakovému vaření je oběd rychle hotový, přitom…
Korma je aromatický indický pokrm s kousky šťavnatého kuřete. Základ tvoří restovaná cibule s rajčaty, fenyklovými semínky a výraznou kari pastou. Na závěr se přidá…
Snad nejoblíbenějším pokrmem připravovaným z čerstvých hub je bezesporu smaženice. Vyzkoušejte ji však trošku netradičně naservírovat. Ze salámu gothaj usmažíme salámové…
Voňavé spojení vepřového masa, uzené slaniny a jablek vytváří pokrm, který je zároveň sytý a přitom lehký. Pomalu pečená plec zůstává křehká a šťavnatá, zatímco jablka…
Boloňská omáčka nemusí být vždy jen s masem. Tato verze s červenou čočkou je rychlá, sytá a chutí překvapivě blízká té klasické. Zeleninový základ s čočkou, dušený ve…
Plněné červené řepy s mletým masem jsou zajímavým a chutným pokrmem, který potěší nejen milovníky zeleniny. Řepy se nejprve uvaří do poloměkka, vydlabou, naplní mletým…
Ne nadarmo se říká, že polévka je grunt. Příjemně zasytí, zahřeje a pomůže v boji s nachlazením. Neváhejte a pusťte se do přípravy kapustové polévky se sušenými houbami.…
Bramborový salát nemusí být jen vánoční tradice. Tento lehčí, chutný a snadný recept se hodí ke smaženému řízku i jako samostatné jídlo. S pár drobnými úpravami z něj…
Barevná, voňavá a plná chuti - tahle zeleninová příloha je univerzální pomocník do kuchyně. Skvěle doplní pečené maso, ale chutná výtečně i samotná, podávaná na křupavé…