Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibule - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ledvinky s játry na houbách

Ledvinky s játry na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Spojení jemných jater a ledvinek s voňavými houbami vytváří výrazný a nezaměnitelný pokrm, který potěší milovníky české klasiky. Tento recept nabídne sytou, plnou chuť a…

Bibinka

80 min

Skoro sekaná z hub

Skoro sekaná z hub

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Spojení mletého masa a nadrobno nasekaných hub dodává této sekané jedinečnou šťavnatost i bohatou chuť. Jednoduchý recept, který osloví milovníky klasiky i ty, kteří…

Vaclav Fronek

60 min

Zimní podkrkonošská polévka

Zimní podkrkonošská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vydatná polévka z brambor, hub a vajec, zahuštěná moukou a dochucená kmínem, pepřem a cibulkou smaženou na sádle, která zahřeje a zasytí v chladných dnech. Tradiční…

cathleen

45 min

Rajčatový salát II.

Rajčatový salát II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Rajčata nakrájíme na měsíčky, cibuli na půlplátky.Pepř, sůl, cukr, ocet a olej dobře promícháme a přidáme nakrájená rajčata, cibuli a bazalku.Vše promícháme a salát…

Lehce pikantní kuře na švestkách

Lehce pikantní kuře na švestkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kuře na švestkách je skvělou kombinací šťavnatého masa a sladkokyselé chuti ovoce. Díky koření a pomalému pečení získá pokrm bohatou vůni i jemně nasládlý tón, který se…

Danca

80 min

Kuře na švestkách

Kuře na švestkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Šťavnaté kuřecí maso pečené se zralými švestkami vytváří dokonale vyváženou kombinaci chutí. Sladkost ovoce se snoubí se slaností masa a jemným kořením, což dělá z…

Letní pekáček

Letní pekáček

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Letní pekáček spojuje chuť dozrálých paprik a rajčat s voňavou náplní z mletého masa a bylinek. Pečením se zelenina zjemní, uvolní sladkost a propojí se s masem.…

poslirecept

80 min

Sterilované okurky "RUSY"

Sterilované okurky "RUSY"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Příprava těchto sladkokyselých okurek je sice trochu zdlouhavější, ale výsledná chuť za to čekání rozhodně stojí. V receptu využijete přerostlé okurky zbavené slupek a…

emkanika

115 min

Kečup z  naší zahrady

Kečup z naší zahrady

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Je plný chuti a vůně léta. Díky čerstvým rajčatům a koření má přirozenou sladkost i jemnou kyselost, kterou u kupovaných verzích často nenajdete. Skvělý k masu nebo…

cathleen

80 min

Tvarohovo-mrkvová pomazánka

Tvarohovo-mrkvová pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Rychlá a zdravá pomazánka z mrkve a jablka má jemně nasládlou chuť, kterou podtrhuje včelí med. Na kousku celozrnného pečiva je pomazánka vhodná i jako lehká večeře nebo…

NiCkHy

15 min

Sterilovaný česnekový květ

Sterilovaný česnekový květ

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Mladé stvoly česneku lze použít jako výbornou přílohu a ozdobu. Jsou křehké a mají jemně česnekovou chuť. Protože jejich sezóna je krátká, můžeme je zavařit a používat…

Jenda1

60 min

Sterilované cuketové zelí

Sterilované cuketové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Velkou úrodu i lehce přerostlých cuket hravě zpracujete pomocí tohoto receptu na sterilované cuketové zelí. Zavařte cukety do sklenic a v zimě pak už stačí jen sáhnout…

Bibinka

40 min

Sterilované okurky

Sterilované okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Okurky patří mezi nejčastěji připravované domácí zavařeniny. Podle tohoto receptu můžete připravit vlastní chutné a křupavé okurky. Okurky naskládáme do sklenic, přidáme…

Výborné sterilované okurky

Výborné sterilované okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chcete-li mít ve spíži zásobu poctivých, křupavých okurek, vyzkoušejte tento osvědčený recept, se kterým se okurky pokaždé povedou. Kombinace koření, zeleniny a…

Jaruna18

85 min

Rychlá pomazánka z hub

Rychlá pomazánka z hub

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rychlá pomazánka z hub přijde vhod, když chcete využít čerstvé houby z lesa. Stačí pár základních surovin a krátká tepelná úprava. Jemná, chuťově výrazná směs se hodí k…

Navrmi

35 min

1 910 911 912 913 914