Fofr zelňačka
Recept ještě nebyl hodnocenMáte málo času, ale chuť na něco poctivého? Fofr zelňačka je ideální řešení! Kombinace kysaného zelí, brambor a jednoduchých ingrediencí vytvoří polévku, která zahřeje a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máte málo času, ale chuť na něco poctivého? Fofr zelňačka je ideální řešení! Kombinace kysaného zelí, brambor a jednoduchých ingrediencí vytvoří polévku, která zahřeje a…
Hrnec Szekely je sytý maďarský pokrm z vepřového masa, kysaného zelí a zakysané smetany, který svou chutí připomíná kombinaci guláše a segedínské omáčky. Jak už samotný…
Sytá, výživná a plná chuti. Tahle polévka hravě zastoupí celý oběd. Kombinuje kvalitní bílkoviny, zeleninu a zdravé sacharidy do jednoho talíře, který zasytí a zároveň…
Bramborová sváteční klasika tak dobrá, že si ji rádi připravíme i mimo tyto dny. Jednoduché suroviny, tradice i pohoda domova. Neodolatelný je dobře vychlazený samotný,…
Šťavnaté plátky krkovice plněné kysaným zelím a voňavým špekem se v papiňáku promění v jemné maso s výraznou chutí. Díky tlakovému vaření je oběd rychle hotový, přitom…
Lehká a zdravější varianta oblíbené české klasiky. Fit segedín spojuje pikantní chuť kysaného zelí a libového masa se zdravým celozrnným knedlíkem. Ideální volba pro ty,…
Bramborový salát nemusí být jen vánoční tradice. Tento lehčí, chutný a snadný recept se hodí ke smaženému řízku i jako samostatné jídlo. S pár drobnými úpravami z něj…
Šťavnatá vepřová kotleta pečená na plátcích jablek a podávaná s brusinkami spojuje sladké i slané chutě do jednoho celku. Nevšední voňavý pokrm, který se skvěle hodí pro…
Pečené fazole s mrkví jsou jednoduché, ale chutné jídlo, které zahřeje i zasytí. Spojení krémových fazolí, sladké mrkve a jablek vytváří pokrm skvělý jako hlavní chod…
Barevná, voňavá a plná chuti - tahle zeleninová příloha je univerzální pomocník do kuchyně. Skvěle doplní pečené maso, ale chutná výtečně i samotná, podávaná na křupavé…