Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Citron - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Slavnostní punč

Slavnostní punč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Grepový , brusinkový džus, vodu, šťávu z citronu a ovoce (Citron, jablka, pomeranče) a koření povaříme.Když směs přijde k varu, odstavíme a přidáme alkohol ( já do…

michaela.lan

20 min

Dýňový drobenkový koláč

Dýňový drobenkový koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Drobenka: sypké ingredience smícháme v míse, přidáme změklý tuk a žloutky a vytvoříme drobenku. O trochu větší část drobenky nasypeme na dno vyloženého plechu a…

Jablíčkové růže

Jablíčkové růže

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Listové těsto rozválíme na pomoučeném vále. Nakrájíme na delší pláty. Jablka zbavíme jadřinců, rozpůlime a nakrájíme na tenké plátkyNa pláty listového těsta dáme…

Grilované špízy z norského lososa

Grilované špízy z norského lososa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lososa omyjeme a nakrájíme na větší kostky tak, aby nám šel napichovat na špejli. Citrony nakrájíme na tenké plátky. Jednotlivé kousky lososa napichujeme vždy na dvě…

Susa

55 min

Mořský vlk a celerové hranolky

Mořský vlk a celerové hranolky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Očistíme si celer a nakrájíme na hranolky, uvaříme je v citronové vodě (10 minut). Povařené hranolky dáme do mísy, posolíme, posypeme harissou a polijeme olivovým olejem…

Zelný salát se šruchou

Zelný salát se šruchou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V čistom prostredí nazbierame šruchu, zbierame mladé rastliny, príp. konce starších. Namočíme do vody, necháme odmočiť prípadnú hlinu, premyjeme a necháme odkvapkať.…

Pangasius jako předkrm

Pangasius jako předkrm

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Postup je velice jednoduchý, pokud máte kvalitní a čerstvé suroviny není co zkazit :) ... Pangase osmahneme na másle, mezitím si nakrájíme sýry, a napícháme…

klarus

20 min

Tuňák a la žraso

Tuňák a la žraso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso na 3h do mléka a do lednice. Ztratí trochu rybiny a zkřehne. Pak opláchnout a osušit. Okořenit a zprudka osmahnout na sádle.Dát do tepla. Do výpeku dát smetanu,…

Libor Tafat

60 min

Tuňák a la žraso

Tuňák a la žraso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso na 3h do mléka a do lednice. Ztratí trochu rybiny a zkřehne. Pak opláchnout a osušit. Okořenit a zprudka osmahnout na sádle.Dát do tepla. Do výpeku dát smetanu,…

Libor Tafat

60 min

Žralok v pivním těstíčku

Žralok v pivním těstíčku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Těstíčko si připravíme tak, že do misky dáme mouku, vejce, pivo a metličkou rozmícháme, trochu osolíme. Ze žraloka vyřízneme opatrně páteř, osolíme, opepříme, polijeme…

Masopustní koblížek plněný

Masopustní koblížek plněný

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

První tři ingredience smícháme a vytvoříme kvásek, který necháme vykynout.Druhé tři ingredience utřeme do pěny, přidáme vykynutý kvásek s ostatními surovinami a…

Petonka

60 min

Babiččina rozcuchanka

Babiččina rozcuchanka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Brambory po oloupání nastrouháme na velkých slzičkách, jablka nakrájíme na tenké plátky (já je neloupu). Do šálku si připravíme směs z cukru a skořice V hrnku si…

Dušený štikozubec

Dušený štikozubec

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakrájíme cibuli a podusíme ji na oleji a malém množství vody. Přidáme sladkou papriku, sůl, pepř, vegetu, rajčatovou šťávu. Nalijeme víno a štikozubce mírně dusíme po…

1 91 92 93 94 95 103

Marie

Náhodný recept Zobrazit více