Citronové crinkles s bílým kabátkem
Recept ještě nebyl hodnocenTajemství popraskaného efektu je v odložení těsta do chladu a v hustém obalení v moučkovém cukru. Barevný kontrast ještě můžete zvýraznit tím, že do těsta přidáte kakao.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tajemství popraskaného efektu je v odložení těsta do chladu a v hustém obalení v moučkovém cukru. Barevný kontrast ještě můžete zvýraznit tím, že do těsta přidáte kakao.…
Perníčky jsou jedním z nejoblíbenějších druhů cukroví, které pečeme nejen na Vánoce. Z těsta, ve kterém nesmí chybět med a koření, vykrajujeme oblíbené tvary, které…
Lemon curd je něco jako citrónová pomazánka, nebo marmeláda. Skvěle se hodí třeba na palačinky, do makronek, k naplnění cupcakes, tartaletek, promazání dortů nebo…
Po vykynutí těsto propracujeme, rozválíme na obdélník, potřeme náplní a srolujeme jako závin. Dáme na plech do tvaru kolečka. Hluboce nastříháme asi na dva centimetry…
Utřeme tuk, pískový i vanilkový cukr, vejce a 4 lžíce mléka. Přimícháme po částech mouku a prášek do pečiva a vypracujeme těsto. Polovinu ho vložíme do vymazané a…
Jedno z na přípravu nejrychlejšího druhu cukroví, co snad existuje a přitom je tak skvělé! Mezi dvě dortové oplatky připravíme pudinkovou náplň s ořechy a kakaem.…
Připravit jemný vanilkový krém s vrstvou zkaramelizovaného cukru na povrchu není vůbec složité. Stačí svařit smetanu s cukrem a vanilkou, vmíchat do ní žloutky a péct ve…
Připravit jemný vanilkový krém s vrstvou zkaramelizovaného cukru na povrchu není vůbec složité. Stačí svařit smetanu s cukrem a vanilkou, vmíchat do ní žloutky a péct ve…
Lehce povolené máslo nahrájíme na menší kousky či nastrouháme, přidáme mouku s práškem do pečiva, vejce, ocet a mléko a vypracujeme těsto. Těsto rozdělíme na 2/3 a 1/3. …
Lehce povolené máslo nahrájíme na menší kousky či nastrouháme, přidáme mouku s práškem do pečiva, vejce, ocet a mléko a vypracujeme těsto. Těsto rozdělíme na 2/3 a 1/3. …
Pri tomto múčniku je veľmi dôležité dodržať postup a teplotu tekutých ingrediencií: všetky vrátane vajec musia byť studené, najlepšie rovno z chladničky. Múčnik potom…
Kávu zalejeme 125 ml vody a necháme vychladnúť.Múku zmiešame s kypriacim práškom a kakaom. Maslo vymiešame s cukrom a vanilkovým cukrom do peny postupne pridávame…
Okvětní plátky růží můžeme použít na přípravu voňavého sirupu, který po růžích získá i krásnou barvu. Sirup využijeme při horkých letních dnech na přípravu osvěžujícího…
Rozkrájíme cibuli na středně velké kousky, cibuli rozprostřeme do mísy, na to přidáme nakrájené kotlety na nudličky/kousky dle chuti v jedné vrstvě. Nudličky potřeme…
Suroviny krom cibule a masa, dáme do misky a rozšleháme metličkou, až je vše pěkně promíchané a spojené. Přidáme na jemno nakrájenou cibuli a ještě jednou zamícháme.Do…
Někdo se karamelu obává, ale v zásadě nejde o nic složitého. Působením tepla se obyčejný bílý cukr rozpustí, získá zlatavě hnědou barvu a intenzivnější nasládlou chuť.…
Piškotu si upečieme nasledovne rozdelíme vajíčka ,ušlaháne z bielkou tuhý sneh a pomali pridávama žĺtka po jednom a stale šlaháme,do múky pridáme prášok a pomali…
Piškotu si upečieme nasledovne rozdelíme vajíčka ,ušlaháne z bielkou tuhý sneh a pomali pridávama žĺtka po jednom a stale šlaháme,do múky pridáme prášok a pomali…
Mirror glace je speciální lesklá poleva, která tvoří velmi zajímavé struktury a efekty na dortech. S receptem a postupem její přípravy se s námi podělila cukrářka a…
Na korpus všechny suroviny smícháme dohromady, těsto je mírně tekuté, vylijeme ho do dortové formy a upečeme na 180%, netrvá to dlouho. Krém si uděláme z karamelového…
Pokud máme v létě přebytek malin, můžeme vyzkoušet výrobu této sladké dobroty. Její využití bude všude tam, kam se maliny hodí. K vanilkové zmrzlině, na polití…
Postup: Den dopředu si připravíme základ na karamelovou šlehačku. 4 pol.lžíce upálíma na karamel(na nízkém ohni,pozvolna necháme rozpustit cukr),potom přilijeme 3 dcl…
Postup: Den dopředu si připravíme základ na karamelovou šlehačku. 4 pol.lžíce upálíma na karamel(na nízkém ohni,pozvolna necháme rozpustit cukr),potom přilijeme 3 dcl…