Filé s kapary
Recept ještě nebyl hodnocenChcete jíst více ryb, ale nejste si jisti, jak je připravit? Vyzkoušejte tento snadný recept na filé s kapary. Citronový pepř, kapary a sušená rajčata dodají rybě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 320 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,16 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Chcete jíst více ryb, ale nejste si jisti, jak je připravit? Vyzkoušejte tento snadný recept na filé s kapary. Citronový pepř, kapary a sušená rajčata dodají rybě…
Filé nakrájíme na stejně velké kousky a vložíme do vroucí osolené vody s cibulí a kořením. Zvolna vaříme 10-12 minut.Vařené filé vyndáme a vývar zahustíme jíškou,…
Kostky filé necháme rozmrazit, osušíme a pokapeme citronem. Osolíme a necháme pár minut odpočinout. Smícháme vejce s jogurtem, česnekem a pepřem. Filé namočíme do…
Filé necháme rozmrznout, osolíme a obalíme v rozdrcených kukuřičných lupíncích.Pečeme na pečícím papíře v troubě na nejvyšší teplotu cca 10 – 15 minut.Na talíři ozdobíme…
Ve velké pánvi na rozehřátém oleji prudce a z obou stran opečeme filety. Vyjmeme je na talíř, kde je mírně osolíme.Do stejné pánve dáme polovinu másla, necháme rozehřát…
Rybu umyjeme, osušíme, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a okoreníme korením na ryby. Múku zmiešame s mletou červenou paprikou, rascou, vegetou a obalíme v nej ryby…
Filé uvaříme v osolené vodě, po vychladnutí rozmačkáme vidličkou, smícháme s majonézou a bílým jogurtem, dochutíme citronem, špetkou cukru a kapkou worchesteru.
Máslo necháme rozpustit v hlubší pánvi. Poklademe na něj filé a dusíme. Dusíme tak dlouho dokud se nerozpadne na kousky. Podušené filé podle chuti osolíme a posypeme…
Rybu si připravíme, že jí nakrájíme na filata, omejeme, osušíme, osolíme, dost pokapeme citronem, posypeme kmínem, estragonem a necháme odležet. Mezi tím si oškrabeme…
Dozlatova osmažené krokety z rybího masa, ochuceného muškátovým květem, petrželkou a sýrem, chutnají skvěle například s bramborami nebo bramborovou kaší. Můžeme k nim…
Filé rozložíme na dno pekáčku, promícháme smetanu s vegetou a zalijeme. Povrch posypeme strouhaným sýrem a prudce zapečeme. Možno také na zapékání použít Sýrovou omáčku …
Umeleme filety.Do misky přidáme veškeré koření a pomleté filety. Vše řádně pomícháme, uděláme karbanátky a obalíme ve strouhance.Karbanátky opečeme na oleji.Vychladlé…
Omytou a osušenou tresku nakrájíme na porce. Smícháme marinádu z oleje, citronové šťávy, bylinek a koření do hladké emulze. Necháme uležet nejméně dvě hodiny.Na pánvi…
Rybí filé osolíme a uvaříme na páře (nemám parní hrnec, vařím na pařáčku) a necháme vychladnout. Všechny ostatní suroviny spolu řádně promícháme, přidáme na kostky…
Pravidelná konzumace ryb má mnoho zdravotních benefitů. Zejména pak pro děti jsou zdrojem zdravých tuků. Připravte jim třeba filé pro děti Nowaco, které je z mořské…
Oběd výživný, chutný a rychle hotový, na kterém si pochutnají jak dospělí, tak i děti, to je rybí filé s bramborovým pyré. S tímto receptem klasiku pozvedneme o úroveň…
Filé pokapeme citronovou šťávou a necháme částečně rozmrazit. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme filé, přidáme pokrájené papriky a dusíme doměkka. Vychladlé…
Bramborový salát: Brambory, petržel, celer a mrkev uvaříme do měkka a poté rozmačkáme vidličkou. Přidáme trochu bílého jogurtu a zakapeme citrónem. Dochutíme cukrem a…
Porce ryby osolíme, posypeme kořením kari, špetkou zázvoru a mletého kmínu a potřeme z obou stran hořčicí. Na oleji osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli.…
File pokvapkame citronovou stavou a nechame odlezat 30 minut. Nasolime a obalime v kukuricnej mucke, do ktorej sme zamiesali korenie podla vlastneho vyberu, Vyprazame na…
Omytý pórek nakrájíme na proužky, oloupaný česnek nasekáme nahrubo. Rozmrazené filé osušíme v papírové utěrce a nakrájíme na větší kostky (cca 3x3cm). Toastový chléb…
Všechnu očištěnou zeleninu si nakrájíme-žampiony na polovinu, papriku na drobné kostičky a cibuli na jemné půlměsíčky. Slaninu nakrájíme na menší kostičky a vložíme do…
Naše delikátní filé, zalité bohatou česnekovou omáčkou, představuje dokonalé spojení kvalitního masa s intenzivním česnekovým aroma. Jako přílohu máte možnost zvolit…
Papriku nakrajet na ctvrtky, odstranit vnitrni stonek. Nasledne ctvrtky nakrajet na cca 0,5 cm siroke prouzky. Oloupat cibuli a cesnek. Cibuli rozpulit a podelne…