Rybí karbanátky v láku

gallischek Kuchař: gallischek

Ryby 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si neoblíbil žádný kuchař
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

1 kg filé nebo jiné ryby
2 hrsti strouhanky
2 žloutky
2 velké cibule
sůl
koření do karbanátků
trošku majoránky
Nálev:
1 l vody
3 dl octa
2 bobkové listy
3 hřebíčky
8 kuliček nového koření
8 lžiček worcesteru
1 malá feferonka (nemusí být)
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Umeleme filety.

  2. Do misky přidáme veškeré koření a pomleté filety. Vše řádně pomícháme, uděláme karbanátky a obalíme ve strouhance.

  3. Karbanátky opečeme na oleji.

  4. Vychladlé karbanátky klademe s nakrájenou cibulí ve vrstvách do sklenice. vše zalijeme lákem a necháme uležet 2 dny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybí karbanátky v láku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: lák na karbanátky lak na rybí karbanátky rybí karbanátky v nálevu recept na rybí karbanátky v nálevu lak na ryby rybí karbanátky nálev lak na karbanátky recept lak na karbenátky koreni do karbanatku rybi karbenatek v laku lak na rybi karbenatky rybí karbanátky v nálevu recept top recepty rybí karbenátky v nalevu ryby karbenatky postup rybi karbenatky v laku recepty recept nalak pro rybí karbenatky rybí karbanátky recepty rybí karbenátky v láku rybí karbanátky lak rybí karbanátky z filetu v v nálevu

Zapomněl/a jsem heslo