Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice dijonská - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Krétské kuře

Krétské kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do pekáče postupně vložíme nakrájenou a oloupanou mrkev, brambory, jablka, cibuli a česnek. Vše zalijeme olivovým olejem. Přídáme zakysanou smetanu a navrch položíme…

Lolozlo

90 min

Hovězí nudličky s klobáskou

Hovězí nudličky s klobáskou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uděláme si nálev podle * , přidáme dijonskou hořčici, sůl ocet a bobkový list, promícháme a do této směsi vložíme maso, které jsme si spolu s klobásou nakrájeli na…

Pangas s rajčaty, olivami a kapary

Pangas s rajčaty, olivami a kapary

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Filety osušíme, zakápneme citronovou šťávou, namažeme hořčicí, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Podlijeme vínem, přidáme nakrájená rajčata,…

Insalata di frutti di mare

Insalata di frutti di mare

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Máte-li čerstvé mořské plody, očistěte je obvyklým způsobem a uvařte v bílém víně s citrónovou šťávou, nejprve chobotničky a olihně asi 15 minut, přidejte krevety,…

Kuřecí plátky se švestkami

Kuřecí plátky se švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Kuracie rezne obalíme v múke premiešanej s korením a soľou. Opečieme z oboch strán na oleji. Vložíme do zapekacej misky.Na oleji po opekaní rezňov orestujeme na osminky…

Vajíčková pomazánka II

Vajíčková pomazánka II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dáme do misky.Přidáme zbylé suroviny a promícháme. Necháme vychladit a můžeme podávat.

Celerová remuláda

Celerová remuláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Celerovou bulvu očistíme, rozdělíme na čtvrtky a nakrájíme ho na julienne (nudličky o tloušťce cca sirky) nebo nastrouháme na vhodném struhadle na proužky tenké jako…

Colombo65

10 min

1 12 13 14 15 16 29

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více