Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice dijonská - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vajíčková pomazánka II

Vajíčková pomazánka II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dáme do misky.Přidáme zbylé suroviny a promícháme. Necháme vychladit a můžeme podávat.

Salát tří čoček

Salát tří čoček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Zelenú (hnedú) šošovicu namočíme na 3 hodiny, červenú a čiernu na 1-2 hodiny. Namáčame každý druh šošovice zvlášť. Vody dávame málo, len aby boli šošovice zakryté.Na…

tejaja

30 min

Jižanské smažené kuře

Jižanské smažené kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

prsa nakrájíme na šikmé proužky, každé na 4 hořčici smícháme se se solí pepři, a potřeme jím maso, dáme jej do misky a zalijeme podmáslím. do pánve nalijeme olej…

michalnaar

30 min

Salát z marinovaných žampionů

Salát z marinovaných žampionů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

1) Prvních 6 ingrediencí smíchejte dohromady. Poté přidejte olej. 2) Přidejte žampiony, rajčata a olivy - a zamíchejte. Nechte v ledničce uležet alespoň 2 hodiny. 3)…

Malínské plněné tolary s křenem

Malínské plněné tolary s křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na rozpečené nakrájené slanince orestujeme jemně nakrájenou cibuli a vmícháme do masa společně s vekou/rohlíky namočenými v pivu, přidáme 2 lžíce křenu, česnek utřený se…

Aromatická bylinková omáčka

Aromatická bylinková omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Smrkové výhonky nasekejte nadrobno. V hmoždíři je rozmělněte na kaši se špetkou hrubozrnné soli a kapkou oleje a nechte v chladu do druhého dne.Lístky petržele, máty a…

1 13 14 15 16 17 29

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více